Egy soha el nem készült könyv képei I.

2009.05.19. 14:59 Módosítva: 2009.05.19. 15:14

Vannak a képek itt a jobb oldalon, minden letöltésre másik három. Ezek nem a tízéves évfordulóra készültek, hanem az igazából soha meg nem ünnepelt ötéves születésnapra. Akkor hatalmas munkával összeállítottunk egy könyvet, ami sok régi cikket, és direkt erre az alkalomra készült írásokat gyűjtött egybe. A könyv illusztrációinak készültek ezek a fotók, és eddig sehol nem használtuk őket, kivéve talán a 404-es oldalunkat. A könyv aztán sosem került nyomtatásba, de ez már egy másik (szomorú) történet.

Néhány postban leközöljük a képeket a körítéssel együtt, nagyobb méretben, és ahol lehet, ott a werkfotókat is. Lapozás után itt az első adag.

Vállalati hedonista vacsora

Ez a kép valamiféle Utolsó vacsora utánérzés akart lenni, mint a könyv egyik nyitójelenete, aztán valami egészen más lett. A fotón szerepel az addigi vezetőség, meg van néhány kolléga, és persze meztelen nő, mert az mindig kell.

Szereplők, az ufótól óramutató szerint: Kéki Balázs (keki), Uj Péter, Csubakka, Papdi Viktor (razzia), Kis Bori (moon), Bogád Zoltán, Somlai János, Meztelen Nő, Illés Etele, Gerényi Gábor (gg), Nyírő András, Kőrösi Ákos.

Prolik homárszószban

A szakácsos kép a Prolik homárszószban című cikkhez készült, amiben "Az Index gasztronómiai riporterei kíváncsian közelítik meg a rózsadombi Mágnáskert éttermet, ahonnan a kormány megrendelte a híressé vált söjtöri ebédet."

Szereplők a bal felső saroktól óramutató szerint: Szidor György, Zappe Gábor, Tamás Bence, Dudás Gergely (a legfelső), Földes András, Bohus Péter, Mészáros Zsófi, Szabó Zoltán, Mesterházi Dávid és a bal oldalon Király András és Rácz Johanna.

A képekre kattintva meg lehet nézni őket nagyban, és van néhány werkfotó is.

A stáb

Ne feledkezzünk el azokról sem, akik végigvitték ezt a fotózást, mert nagyon nagy meló volt:

Barakonyi Szabolcs - fotós
Batár Zsolt - fotós
Varga Judit - látvány
Varga Magdolna - jelmez
Nagy Viktor - haj
Gera Gabi - smink
Juristovszky Sosa - csubakka jelmez
Pohárnok Iván - UFO, csótány
Nagyházi Szandra - asszisztens

dreamteam
A dizájncsapat az utolsó fotózási napon:
Varga Magdi, Nagy Viktor, Varga Judit (Csuti)

Hamarosan jön a többi kép is.