Egy soha el nem készült könyv képei III.

2009.05.21. 13:07

A mai adagban az ausztrál tudósokról és Sudárnéről mutatunk fotókat. Mindkét téma fontos szerepet kapott a könyvben, hiszen egyrészt a tudósok rengeteg érdekes és értelmetlen kutatással ajándékozták meg az olvasókat az évek során, Özv. Sudárné pedig a legmenőbb és legkegyetlenebb ember akit valaha kitaláltak.

A fotózás a budai Barlangkórházban volt, félelmetes gépezetek között, ősrégi kórházi termekben. A röntgengép akkora monstrum volt, hogy biztosan rákos lett tőle akit megröntgeneztek.

Ausztrál tudósok

Régen még csak nevettünk azon, hogy hetente több cikk születik a "brit, japán és orosz tudósok kutatásai szerint..." felütéssel, ma pedig már külön blogba gyűjtjük ezeket. A könyvben is külön rész foglalkozott a jobb cikkekkel, ehhez készültek ezek az illusztrációk. Két tudós (Zsadon Béla és jómagam) ufót műt.

Özv. Sudárné

Sudárné az Index megboldogult humormellékletében, a Frankón jelentkezett hetente friss résszel Özv. Sudárné figyeli Önt! című sorozatában (mindenképpen klikkoljon, aki nem ismeri), ahol a Lumumba-telep mindennapjait örökítette meg fotókkal és kommentárokkal. Kalahári nevű pitbullja több véres támadásban vett részt, mint amiről Kántor kutya valaha is álmodhatott.

Özvegy Sudárné vagyok, és rossz a közbiztonság. A Lumumba-telepen, ahol lakom az egész világra jellemzően elfajzottak a viszonyok. Mutáns kretének, őrültek és gonosztevők vesznek körül. Nincs egy perc nyugtom. Az életemre törnek. Gyűlölöm a Frankót, mindenkit gyűlölök. Értse ide magát is. Idős koromra magamnak kellett seprűt ragadnom, hogy megtisztítsam az országot.

Az áldozat szerepében Razzia, aki szintén a Lumuba-telepen lakott akkoriban.