Egy soha el nem készült könyv képei VI.

2009.05.26. 12:14 Módosítva: 2009.05.26. 12:14

Elérkeztünk az ötéves könyv képeinek utolsó csomagjához, amiben a barkácsrovat arcát, és a déli pályaudvaron verekedő kismamákat mutatjuk meg.

Barkácságyú Joe

A politika rovat oszlopos tagját, Spirk Joet kasztingolták be a könyv barkácsrovatába illusztrációnak, aki egy remek, Ezermester magazinba illő fotón demonstálja, hogy a sufnituningon kívül is van élet a háztáji barkács világában (bármit is jelentsen ez a mondat). A kapcsolódó cikkeket a Frankón olvashatják az ifjú Tóta W. tollából. Készítsen otthon konyhabombát, elektronikus kísértetet, vízipiát vagy tojásforgatót, fogócsápot és jelzőpisztolyt azonnal!

Külön figyelmet érdemelnek a kompozíció apró részletei, a meztelennős naptárak, vagy az önmagához gyorsszorítózott székláb. A képre kattintva még nagyobban élvezhető.

Anyázó anyák

Szily Laci Anyázó anyák című cikkéhez készültek ezek a képek, miután a szerző alámerült a kismamák annyira nem is vidám világába. A Déli-pályaudvar aluljárójában történt a fotózás döbbent járókelők között, a szereplők pedig Kalas Györgyi, Munk Vera és Vincze Barbara, a babakocsiban pedig Szily Mirjam alakít egy babát, elképesztő átéléssel.

Névtelen közli, hogy eredetiről másolt Teletubbies kazetták ezerötért eladók.

(Azt korábban kiszúrtuk, hogy az online mamák kedvelik a Névtelenséget, aztán szandra sacinak írott üzenete kicsit megvilágította a dolog gyökerét "Azért vagyok névtelen, mert nem tudom beírni a nevem".)

Egy másik Névtelen Kismama felvetésére, miszerint "Ha jól tudom a jogosulatlan terjesztést tiltja a törvény. Mellesleg sem szimpatikus, hogy ezen nyerészkednek emberek. Elég számító dolog nem??", Sziszi Kismama visszakézből azt mondja, hogy "te barom állat. Lehet, hogy valaki csak így tudja megvenni, mert nincsenek ezrei az eredetire. Téged meg mit zavar??? Talán tied a Teletubbies forgalmazási joga??? A nevedet meg vállalhattad volna, ha már ilyen okostojás vagy!"