Sportcsarnok a kertbe jöhet?

2013.12.04. 16:29

Személyre szabott stadiont, sportcsarnokot kínál karácsonyi ajándéknak az a Populous nevű cég, amely többek között a londoni olimpiai arénát és a New York Yankees otthonát is tervezte. 

Az általuk megálmodott miniarénához egy nagyobb kertre, birtokra van szükség, mivel a házi sportlétesítményben száz néző fér el. A lelátókat 10-15 méter magasra tervezték, hogy meglegyen a stadionérzés, körbe ledes kijelzőket raknak, ezeken lehet követni egy-egy rangadót. Maga a pálya 40-50 méter hosszú, kis létszámmal szinte bármilyen sportot házhoz lehet majd hozni, a kialakítás ugyanis egy gombnyomásra átalakul. A kinyitható tető alapfelszereltség, ahogy a zuhanyzók, öltözők is. 

Fotó: Robbreport.com

Persze előbb szükség lesz harmincmillió dollárra, ennyibe kerül ugyanis a tizenkét hónap alatt felhúzható házi aréna. „Nem 3-4000 embernek akartunk szórakozási lehetőséget, ez egy prémium élmény lesz a tehetősebbek számára. A tulajdonos áthívhatja a barátait egy meccsre, megmérkőznek egymással, miközben a kivetítőkön valami nagyobb rangadó megy. Nagyon menő lesz" - mesélt a cég egyik vezetője a célközönségről. 

Fotó: Robbreport.com