100 karácsonyi ajándékötlet geekektől geekeknek - Ádám tippjei

2016.12.14. 16:51

Papírsúly: betűtészta

Untitled-1

A termék, amiről mindenki azt állítja, hogy ő már réges-rég kitalálta, mégis csak egy cég csinálta meg tényleg: durum rovásírás betűtészta fél kilós kiszerelésben, honfiúsan sűrű paradicsomleveshez, kerecseny-karácsonyi turulos töltött káposztához, Brüsszelnek nem hódoló mákosbejglihez vagy amihez jól esik.

(beszerzés)

Légsúly: bor

10846562 10205397057265351 5920490 n
Fotó: Velvet

Ha a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban vidrabőröző turistáknak jó lesz, mi se fintorgunk: íme, a finom mulatós, a magyarosan üde forralt bor, amire már csak néhány műanyag angyalkát kell leukoplasztozni, és mehet is a fa alá. 785 forintért kapunk egy kétliterest, szaladjon mindenki.

(beszerzés)

Harmatsúly: Ma is tanultam valamit könyv

Ha a szenteknek is maga felé, akkor mi már hogy ne tennénk ide a Ma is tanultam valamit második kötetét. 150 cikk az Index tudományos rovatából az ingyensörtől a 68 éve csukló emberig tök új tartalmakkal - ha pedig az első kötetet is most pótolná, a kettő együtt már annyira megéri, hogy arra szavak sincsenek.

(beszerzés)

Pehelysúly: biciklis táska

IMG 5689

Zöld, csillagos bring a bag biciklitáska, mert jól néz ki, megy a karifához, nem túl drága és még értelme is van.

(beszerzés)

Könnyűsúly: focibérlet

Éves bérlet a Puskás Akadémia meccseire Felcsútra, a szimpla helyekre 13 ezer Ft, de networkölésileg (és mi másért merülne fel komolyan a csúti kisvasútazás?) sokkal jobb lenne természetesen a VIP-részlegbe. Ugyanitt érdemes felhívni a figyelmet a lehetőségre, hogy továbbra is lehet a TAO-t éppen ennek a csapatnak felajánlani.

(beszerzés)

Váltósúly: zenegép

g

Igazából a Mecsekből, az Ófalu kocsmájában 10 forinttal működő zenegépet szeretném, hogy otthon is indulhasson végre megfelelő hangszerelésben a limbóláz, de ha nem eladó, akkor egy másikat - Vaterán most 35 ezerért látni, nyilván remek állapotban.

(beszerzés)

Középsúly: függőágy

Ez itt éppen a La Siesta Bossanova, Family Size átszámítva 80 ezer forintért. Én az árérzékeny fogyasztókat inkább arra buzdítanám, hogy csináltassanak maguknak, vagy legalábbis ne feltétlenül Franciaországból rendeljenek ennyiért, de a lényeg a függőágy ideája úgyis, az romlatlan és kikezdhetetlen, erre irányuljon a figyelmünk.

(beszerzés)

Félnehézsúly: tangóharmonika

harm

Egy jól szóló és kinéző tangóharmonika öröm és boldogság az egész családnak, szomszédoknak, az aluljáró népének és a matrózkocsmák közönségének. Legyen mondjuk egy olasz Paolo Soprani, de még jobb természetesen, ha egy jó karban lévő patinás használt csodát találunk - csak ehhez már érteni sem árt.

(beszerzés)

Nehézsúly: fekvőbicikli

Egy fekvőbringa akkor is csodálatos perspektívákat nyit, ha nem rögtön világkörüli útra akarunk menni vele, sőt, még Bajára sem kötelező oda-vissza egy nap alatt - de lehet azt is. Javíthatatlan sóherként én feltehetőleg ebből is inkább használtat vennék, és a típusok között is nyilván érdemes sokkal alaposabban körülnézni, de kedvcsinálónak talán jó lesz ez a Sun-z-Sport névre hallgató darab is, 370 ezer forintocskáért.

(beszerzés)

Szupernehézsúly: repülőjegy bárhová

One World Global Explorer ticket, six continents: bár ha kvázi végtelen pénzem (és időm) lenne világot járni, biztos nem szorítanám magam olyan korlátok közé, mint amit egy előre meghatározott útitervet igénylő világkörüli repülőjegycsomag jelent, a 15 repülésből álló pakknak így is van vonzereje. A pontos ár függ többek között az indulási helytől és az érintett kontinensek számától és más társaságoknak is vannak hasonló ajánlatai - gondolják végig, hogy melyik is legyen, ha egyszer idáig jutnak.

(beszerzés)

Nem volt elég? Van még egy csomó tippünk!

Lica ötletei // D ötletei // NAK ötletei // Stöki ötletei // András ötletei // Hancu ötletei // Ádám ötletei // Tyler ötletei // Feri ötletei // Balage ötletei