Erzsébet
0 °C
7 °C

Keresés

41 találat az Indexről, és 11 a környékéről.

szeptember 26., 08:00

Ön digitális írástudó? Ön digitális írástudó?

A digitális világnak is vannak analfabétái. Tesztelje tudását az utcakereséstől a számlanyitáson át a UX dizájnig és megmondjuk, ön melyik csoportba tartozik.

2016. április 4., 17:55

Hetvenezer iskolás teszteli a jövőt Hetvenezer iskolás teszteli a jövőt

Ezen a héten minden tanórán megjelenhet az informatika. Deutsch Tamás azt ígéri, hogy 2020-ra a teljes magyar oktatási rendszer digitális lesz.

2012. április 17., 09:18

A világ fele digitálisan vetít

A kalózok ellen törvényszéki vízjelezést használnának, a 3d filmeket ezüstvászonnal világosítanák, derült ki a Las Vegas-i konferencián.

2011. november 19., 07:51

Sirathatjuk a CD-t is

Amerikában jövőre leállítják a CD-kiadást, csak a díszdobozos kiadások maradnak meg. Minden zene a felhőbe költözik, a csillogó lemez meg retró poháralátét lesz nemsokára.

2009. december 3., 10:10

A kalózok forradalma

Szabad másolás, szabad szólás és hálózati semlegesség a digitális jogok chartájában.

2009. március 5., 10:32

Országok rongya! könyvtár a neved

Nagy archiváló gépezetből a legnagyobb online információbázissá válhatna az Országos Széchenyi Könyvtár. Ha lenne pénz és ötlet.

2008. február 9., 21:25

Négy pályázó építené fel a digitális MTV-t

Mind a négy jelentkező megfelelt az alkalmassági feltételeknek, ezért két konzorcium, és további két önálló cég nyújthatja be megoldási javaslatát az MTV új gyártóbázisának felszerelésére.

2008. január 22., 12:08

MTV: négy pályázó a székház felszerelésére

Négyen jelentkeztek a Magyar Televízió új, óbudai gyártóbázisának technikai felszerelésére kiírt pályázatra - közölte kedden az intézmény sajtóosztálya az indulók megjelölése nélkül.A tájékoztatás szerint a december közepén kiírt pályázat során elnyerhető megbízás vonatkozik a televíziós műsorgyártó rendszer tervezésére, szállítására, beszerelésére, üzembe helyezésére, tesztelésére és próbaüzemre, valamint az ezekhez kapcsolódó oktatásra.Hogy mely cégek indultak, azt nem közölték, jelezve, hogy a jelentkezések érvényességének vizsgálata még tart; az eredményhirdetés időpontja: február 8-a.Rudi Zoltán, az MTV elnöke egy tavaly március végi nyilatkozatban arról beszélt, hogy saját forrásból 6-8 milliárd forintot költenek 2009 végéig a technológiavásárlásra.(via MTI)

2008. január 6., 02:23

Tévéműsor a semmibe - Tévétörténet '69

Mindazok sokan, akik izgulnak, hogy idehaza nincs eléggé előkészítve a televízió átkondicionálása a digitalizáció csodálatos világára, és egyszercsak úgy lesz itt a jobb kép meg hang, hogy elfelejtettek szólni, mikor kell visszaszámolni tíztől, na, ők nyugodjanak meg. Ha valakinek megvan a digitális átállásról szóló törvény, akkor persze másolja és adja tovább, de a válasz nem abban van, hanem a Rádió és Televízió Évkönyv 1970-es kiadásában.