Keresés

4 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

A konyhák sátánján éltem másfél hónapig

A konyhák sátánján éltem másfél hónapig

2017.10.12. 15:43 Módosítva: 2018-07-15 14:04:31
Emberkísérlet: a sót a híres-hírhedt, sokak által halálos idegméregként rettegett ízfokozóra, a nátrium-glutamátra cseréltem. Azóta másképp nézek a kajákra.

2017 március 7., 14:17

Halálos idegméreg vagy a kínai konyha ősi titka? Halálos idegméreg vagy a kínai konyha ősi titka?

Mi a fene az az ízfokozó, hogyan fokozza az ízeket, és ha az élelmiszeripar tényleg MSG-vel mérgezi a világot, akkor miért nem fáj a feje mindenkinek Ázsiában, ahol ezer éve ezzel főznek? Amit tudni akart a rettegett nátrium-glutamátról, de sosem merte megkérdezni.

2016 augusztus 27., 20:26

Tudja, milyen undorító dolgokat vesz a szájába? Tudja, milyen undorító dolgokat vesz a szájába?

Savakat, vegyszereket, gombákat és baktériumokat zabálunk minden nap. A konyhánk nem sokban különbözik egy laboratóriumtól. Ijesztően hangzik? Pedig nem az; nagyon is természetes.