Jusztina
12 °C
23 °C

Keresés

155 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

Mikor omlik össze a kelenföldi állomás?

Mikor omlik össze a kelenföldi állomás?

2017.06.16. 15:48 Módosítva: 2017-06-18 10:21:38
2438
Az állomás funkcióját veszti, kívül-belül omlik a fal. Még a MÁV sem tudja, mi lesz a védett épülettel.

2014. szeptember 3., 14:11

A Kopaszi-gát hódja A Kopaszi-gát hódja

Újpesten már korábban is látták, most Újbudán is megjelentek a lapos farkú gátépítők.

2014. március 31., 11:32

Ilyen lett a megújult Erzsébet tér és Baross tér - 14 érdekes cikk

Budapest Kié lesz végül az Erzsébet tér? (index - cím) Ilyen lett a megújult Baross tér (index - cím) Metróval Gödöllőre, kisföldalattival a Várba? Budapest legvadabb metróálmai  (index) Járd be te is a 100 éves Kelenföldi Hőerőművet (bp erőmű) Miért parkolnak autók a Piarista köz gyönyörű burkolatán? (figyi áron - kép) BME Szakmarathon a Cool Budapestről (szakmarathon) Ezért irtja a BKV a szép virágszőnyeget (velvet) Van bérletetek? Nem érvényes a négyes metróra! (cink) Négyes metró világítástechnikai szempontból (vakablakom) Itt az új Erzsébet tér honlapja.

2013. december 2., 14:23

4+1 szellempláza Budapesten. Egyik kong az ürességtől, a másik ki se nyitott, már bezárt, a harmadikban kísértetek tanyáznak

A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap megfordulunk hömpölygő tömeget alkotva). A mi szellemplázáink többsége ugyanis csak annyira halott, mint a Gyalog Galopp öregembere.

2013. augusztus 22., 17:00

Tudtad, hogy Budapest 3. legdrágább lakótelepe Kőbányai? De vajon hogy szerepel zuglói és gazdagréti panelekkel szemben?

A FŐTÁV és az Urbanista Lakótelep-bajnokságának első fordulóját torony(ház)magasan nyerte Békásmegyer, vagyis az első döntősünk már meg is van! Na de ki lesz a második? Ez derül ki eheti fordulónkból, mely hétfőn kezdődött és szombat délig tart. Ezúttal Füredi utcai, a Gazdagréti és a Gyakorló utcai lakótelep csap össze.