Auguszta
5 °C
22 °C

Keresés

3988 találat az Indexről, és a környékéről.

8 órája
Index mindeközben percről percre poszt

Mathew és Otto túl sokat gyilkolt

A meteorológusoknál 1953 óta, egyébként meg sokkal régebb óta van szokásban, hogy a trópusi viharok keresztneveket kapnak. Először női nevekkel látták el – a párhuzamról szóló magas poénlabdákat most nem csapkodnám le a mindent

tegnap, 08:23
Index mindeközben percről percre poszt

Elkelt Trump gyerekszobája

Több mint hatszázmillió forintnak megfelelő összeget adott egy ismeretlen azért a New York-i házért, amelyben négy éves koráig élt Donald Trump – írta az MTI. Az ötszobás, négy fürdőszobával felszerelt ingatlan 50 százalékkal

március 15., 10:57
Index belföld percről percre poszt

Összefogást kér Tarlós

„Mi, magyarok továbbra sem engedünk a 48-ból, nem hagyjuk, hogy nemzetünk érdekeit mások fogalmazzák meg helyettünk” – üzent a mának úgy, hogy ezzel a téren lévők mindegyike egyetért, legfeljebb mindenki másra gondol.

március 15., 10:04
Index belföld percről percre poszt

A valtonosok néha motoznak

Az Astoria és a Kálvin tér felől is kordonokon keresztül lehet eljutni a Nemzeti Múzeumhoz. A kordonokat a Valton őrzi. Szúrópróbaszerűen motozzák is az áthaladókat a magáncég emberei, ami jogilag vitatható gyakorlat.

március 15., 09:06
Index belföld percről percre poszt

Felvonják a zászlót

A Himnusz alatt felvonják a zászlót a Kossuth téren. Lassan kúszik fel a nemzeti trikolór a szélcsendben. 28 négyzetméteres a zászló, a már egy ideje hosszú ó-val írandó árbóc 33 méter magas.