15 találat az Indexről, és 4 a környékéről.
Újabb háromcsillagos séfet kapott a világ
Francia, és mindenki szerint nagyszerűen főz. Például kék homárt és hasonlóan egyszerű dolgokat.
Imádják Pestet a londoni szakácsok
Éttermek villamosokon, erdőkben, kihalt gyárépületekben. A pop-up éttermek divatja hozzánk is eljutott. Vállalkozó szelleműek előre!
Békát enni ősi brit szokás
Hiába gúnyolódnak a franciákon, az angolok már évezredekkel korábban ettek békát.
Vietnami leves is kapott magyar gasztrodíjat
Az év étterme Encsen van, a kocsma helyén. Itt a Gault & Millau étteremkalauz.
Megint trendi a tevehús
Tevecarpaccio, aranyfóliás teveburger, camelccino - friss gasztrodivat a Közel-keletről.
A nap íze: a hódvégbél
Soha, de soha nem akarja megtudni, mitől olyan finom a vaníliafagyi.
Másnaposan a legjobb
Anh Tuan és Baldaszti Péter a napokban nyitották meg indokínai éttermüket. Vietnam, rizs és világon átsöprő pho-őrület-
A töki pomposon is túl
Három gasztronómiai fesztivál volt egyszerre a városban: 25 ezer forintos pástétom, hideg málnás ipák és spanyol pacal
Fáj a rákoknak, ha élve főzik őket?
Valószínűleg igen, így érdemes áramütéssel végezni velük, mielőtt a fazékba kerülnek.
Az egészséges étel fontosabb a jó párkapcsolatnál
Legalábbis az amerikai nők 61 százaléka szerint.
Magyar éttermeket dicsőit a New York Times
Az amerikai lap kritikusa odavolt a magyar konyha átalakulásáért, a vendégszeretetért és a disznóért.
18 apró fogás, 145 ezer forint
Kétszemélyes étterem, marhahúsból készült zsebóra, muszáj kipróbálni angolkrém. Ezek a világ legmenőbb éttermeinek legdrágább menüi. A jóllakás nem garantált, de nem is feltétlenül cél.