Békés megyéig mentünk egy jó brassóiért
Elmentünk a két, frissen díjazott étterembe: ettünk a Brill bisztróban és a Patrióta kisvendéglőben is, a legfinomabb viszont egy olyan étel volt, amire nem is számítottunk.
Elmentünk a két, frissen díjazott étterembe: ettünk a Brill bisztróban és a Patrióta kisvendéglőben is, a legfinomabb viszont egy olyan étel volt, amire nem is számítottunk.
Gerendai Károly Michelin-csillagos gasztrotemploma közönségdíjat kapott a Tripadvisoron.
Kiosztották az idei Gault&Millau díjakat, a legjobb éttermek mellett méltatták a hamburgert, a tokaji borokat, és a kecskehúst is.
Kínában az egyik gyanútlan vendéget már be is börtönözték morfin- és kodeinhasználat miatt.
Hogy melyik az a Kapisztrán tér? Na erről van szó.
Hatodik alkalommal gyűltek össze a vidéki kézműves éttermek, hogy megmutassák mit tudnak. Az igazi kolbász, a jó rántott csirke, és a legjobb vidéki étterem nyomában jártunk.
Egyre rövidebb a szezon, ráadásul pénztárgépet is kell cserélni. Kevés a pénz, nem járunk étterembe.
Elképesztő, de botrány lett belőle.
A tulajdonoson kívül minden alkalmazott robot egy kínai étteremben. Az evésen kívül mindent ők csinálnak.
180 ezer forintos négyzetméter áron juthatott hozzá az étterméhez. Rogánék szerint Juhász hazudik.
Pereskedés után múzeumba kerül az értékes mű.
Megnyílt a finn művész projektje, a pénzosztó kajálda.
Külföldön annyi fárasztó étteremnév van, Magyarországon meg szinte semmi. Segítsenek megtalálni azt, ami van!
Végigettük az országot a Gourmet Fesztiválon. Nézze meg, milyen egy igazi mangalicakolbász vagy hogy mi lehet az új pho leves! Nem olcsó bejutni, de ami benn vár, az a tömény gyönyör.
Folytatódik az ázsiai konyha térnyerése, egyszerűsödnek az éttermek, jön az osztrák bor és a gőzgombóc. Gasztronómiai trendjelentés.
Divat lett a vendéglátás, menő dolog szakácsnak lenni. Az Index kérésére, most először ült egy asztalnál a három magyar Michelin-csillagos étterem séfje.
A Facebookon félregépelve blogunk helyett bele lehet futni egy azonos nevű, bejrúti étterem FB-profiljába. Elég igényes helynek tűnik és az ételfotók alapján a kajával sem lehet gond. Külön kihangsúlyozzák, hogy organikus alapanyagokból főznek és a társadalmi szerepvállalásból sincs hiány, mert például egy, Libanonban élő szír polgárháborús menekülteket segítő jótékonysági koncert VIP-belépőit is ők árusították. Az urbanista.blog.hu egyelőre nem nyit éttermet (legalábbis Dávid nekem nem szólt), de hasonló minőséggel kiegyeznék. Sajnos még soha sem jártam Bejrútban (sőt Libanonban máshol sem), de ha valaha eljutok, feltétlenül beszámolok.
10 éve segítik a hátrányos helyzetű fiatalokat, a sztárséf videóüzenetben köszönte meg az EU-nak.
És a Gault & Millau elől is, inkább szabadságot akar.
A Borkonyha is bekerült abba a nemzetközi elitbe, amibe eddig csak a Costes és az Onyx.
2011 után 2013-ban is elnyerte a címet.
Éttermek villamosokon, erdőkben, kihalt gyárépületekben. A pop-up éttermek divatja hozzánk is eljutott. Vállalkozó szelleműek előre!
Egy nigériai étteremben anélkül árultak emberhúst, hogy arról a vendégek tudtak volna.
Abban a törökbálinti iskolában, ahol megtiltották, hogy Hajdú Pétertől rendeljék az ebédet.
Úgy tűnik egy pláza alagsorában kell étkeznünk, ha igazán finom falatokra vágyunk.
"Feltünő kevés parkja van a fővárosnak, ezért hiba volna a már meglévőket holmi ujonnan tervezett muzeumokkal beépiteni." Budapest bajai, 1913.
Az Elhagyatva Magyarországon YT-csatornáján a szokáso urbex helyszíneket mutatja be, de a mostani videójukkal egy olyan budapesti épületre hívják fel a figyelmet, amit alig ismerünk.
Egy seattle-i étteremlánc-tulajdonos az összes kávézójából kitiltotta a Google Glasst.
Végigjártunk 20 belvárosi éttermet, és kiderült, szinte bárhová betérhetünk egy ingyen pisire.
FRISSÍTVE: A Városszíve Blog kissé mellényúlt: nem McDonald's nyílik a Leisztingerhez köthető ingatlanhoz.
Csődbe vitt egy kínai éttermet egy helyi politikus. Belsőségek mellé, vörös zászlóra került a neve.