Magyar fish and chips lett a Balaton legjobb strandétele
Mi ez, hagymás bab? Nem, krumplis harcsa.
Mi ez, hagymás bab? Nem, krumplis harcsa.
Segítünk eligazodni a horrorkolbászok, a löncshúsos szendvicsek és a forró platnikon sütött száraz húsok világában a Szigeten.
A Zselic szélén egy vadgazdálkodás éttermében elkezdtek szamárhúst sütni. Megkóstoltuk.
A csirkemájas, a krisnás és a buddhista lecsót is lefőztük a Volton, és nem csalódtunk, sőt, street-lecsó-food-őrületet vizionálunk. Fesztiválon a Konfit.
A CNN riportere, Anthony Bourdain sokkot kapott a rántott hús méretétől. Mi is. Taxidermia a rákospalotai Bádog Gundelben, zsírt izzadunk.
Nincs magyar az első százban, egy francia sincs az első tízben, ők kiakadtak. Pedig nem hivatalos versenyről van szó.
A grillezés és a barbecue lesz az idei téma, természetesen ott lesznek a Michelin-éttermek is.
Iszonyat sokkoló kólás szakácskönyv jelent meg, amiben minden étel titkos összetevője a kóla, a sonkától a cheddarkrémen át a hagymalevesig. És hogy még finom is? Most végre kiderül!
15 millió forintért kelt el a világ legnagyobb fehér szarvasgombája egy New York-i árverésen.
A földön egyre több az ember, és egyre kevesebb az élelem. Rovarevéssel megoldódna ez a probléma, de ki főzött már mogyoróhagymás lisztkukacos tésztát, vagy tücskös rizottót? Mi megpróbáltuk.
Hogy melyik az a Kapisztrán tér? Na erről van szó.