Zsófia
11 °C
23 °C

Mutatjuk, Szásáék hogyan nyomják az állampolgárság-bizniszt, hogyan kapnak itt nyugdíjat a kamumagyarok, miért nehezebb a valódi magyaroknak, és mi a helyzet a környező országokban.

tovább...

kontra

Rekontra

Októberben jön Török Ferenc új filmje, a Senki szigete. Édeshármas egy szökött menyasszony, egy taxis csaj és egy kosaras srác között.

Hirschkontra

Például arra, hogy az éttermek profin ki tudják szolgálni az ügyfeleiket. Kényelmi díj nélkül.

Mordkontra

  • SPORT

Szubkontra

Videók

Az e-sport műfaj elképesztő ütemben fejlődik: a 2012-es League of Legends világbajnokságot 8,5 millióan követték, a 2013-ban már 32 millióan, idén pedig még többen fogják - és mind a 45.000 helyszíni jegy gazdára talált. Az e-sportoké a jövő? Mi a hirtelen jött népszerűség titka?

Blue karambit

A Nagy-Hideg-hegy, vízesés, egy 14 méter magas barlang, valamint a Gemenc és az Őrség egy-egy kirándulóútvonala is az ajánlatban.


Tovább a Dívány Címlapjára
  • volkswagen t1
  • Használtteszt

Ötvenéves és újszerű

Látszik rajta az elmúlt ötven év, de nem is akarja letagadni. A indonéz követség busza Moszkvából került Magyarországra.

  • Anglia 2014

Ne nézzed le!

Valamikor többmillió volt belőlük, aztán elhasználták, kidobták őket, kutyának se kellettek. Pedig az ős-Fiesta valójában tökéletes bármire.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Öt nap alatt, négy helyszínen, tizenkét előadás, kiállítás, beszélgetések és workshopok várják a kortárs táncfesztivál kedvelőit.

A kiállítás a Koffán-hagyaték Kondor grafikákat és forrásanyagokat tartalmazó állományára épül, mely munkássága korai időszakát, és főként főiskolai éveit öleli fel. A bemutatott kiállítási anyag új adalékot jelenthet Kondor Béla életművéhez.

Három tinédzser indul útnak Mexikóból az Egyesült Államok felé egy jobb élet reményében. Az úton megismerkednek egy indián fiúval, Chaukkal, akivel eleinte nem tudnak kommunikálni, hiszen nem beszél spanyolul. Azonban ahogy az út egyre veszélyesebbé alakul, a gyerekek megértetik magukat egymással.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!