Márk
14 °C
17 °C

A Hobbit hozza a kötelezőt a Lego videójáték sorozatban: elképesztően látványos, poénos, de semmi újat nem hoz.

A magyar hatóságok sokkal több zsidót menthettek volna meg. Ha akartak volna. Tudta, hogy nem is marhavagonban deportáltak?

Olyan erős volt az utcazenész-válogatás mezőnye, hogy a zsűri nem is tudott dönteni. Nézze, kik jutottak a Kalap Kabát elődöntőjébe!

tovább..

lágyszárú növényeket kellett lekaszálniuk

a gépkocsival véletlenül éppen arra közlekedő mezőőr segítségével

megivott egy liter bort és munkához látott

háromágú, merev forgókést szerelt fel

körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt

Az ötvenes-hatvanas-hetvenes években gyökerezik az, hogy ma nincs futballunk. Kik voltak a focista III/III-asok, és miket jelentettek? Kiderül egy most megjelent könyvből.

Az összeg majdnem fele, 64 milliárd ment el informatikai eszközökre. Ezenkívül csekély 37 milliárd forint ment el a gépkocsi vásárlásra is. A dobogó harmadik fokán pedig megosztva a tanácsadói szerződések és a minisztériumi utazások futottak be a maguk 26-26 milliárdjával.

Korona nélkül

Élmezőny

A vetélytárs

Ha Kolumbia, akkor kábítószer és Pablo Escobar. Vagy mégsem?


Tovább a Dívány Címlapjára
  • Mercedes C180 Elegance

Végre nem BMW

Negyven éve méregeti egymást a Mercedes és a BMW. De vége a személyiségzavarnak, a Mercedes megint Mercedes akar lenni.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Velvet címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

A KFT lemez(újra)bemutató-sorozatának következő koncertjén az együttes talán legsikeresebb albumát mutatja be ismét harminc év elteltével.

jegyajánló

Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél - illetve élne, ha hagynák. Ám az éjszaka közepén kiteszik a lakásából, ő pedig bekopog, hogy menedéket keressen Felixnél.

Négy fiú és egy leány. Testben-lélekben együtt. Négy egyházi iskolás srác és a világi csaj. A hithűek és a hitehagyott. Mit tartogat a sorsdöntő találkozás, melyben két, egymással homlokegyenest ellentétes világnézet ütközik?