Katalin, Kitti
4 °C
19 °C

Nem adják könnyen magukat a szkopjeiek, a Veszprém küszködik. A félidőben kétgólos a hátrány, ami az összesítésben még magyar továbbjutást jelent. De a Veszprémnek ki kell találnia valami meglepetést a 2. félidőre.

tovább...

Öt akadály

Melankólia

Mozikban Tilla második nagyjátékfilmje, a kerekesszékes bérgyilkosokról szóló Tiszta szívvel. A TV2 műsorvezetője elmondta, hogy dől el a magyar filmek sorsa a családi ebédeken, miért lehet nevetni a mozgássérülteken, és miért nem hagyta ott a csatornát a botrányok után.

A bűn lélektana

Viszont az oktatással és az egészségüggyel talán kezdenek valamit. Börtönre és rendre marad egy csomó pénz a 2017-es büdzsében, a sport támogatása ötödével nő.

Táncos a sötétben

A birodalom

Ez most tényleg nem túlzás, a James Webb űrteleszkóppal soha nem látott régmúltra nézhetünk vissza, egészen az első csillagok keletkezéséig.

Hiába küzd az MTK a kupaindulásért, mintha direkt a riválisainak szeretne kedvezni, Dunaújvárosba mennek meccselni, és úgy tűnt, korlátozza a szurkolói létszámot. Elmenne a Szombathely meccsére? Induljon Sopronnak!

Sok fizikus próbált már megbirkózni számtalan talánnyal, mégis, az alábbiakban tíz olyan kérdéssel találkozhat, amely a legnagyobb, valaha élt koponyákon is kifogott. Ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, számtalan kihívással, problémával kell szembenéznünk.

Poppy

Trundle

Shen


Tovább a Dívány Címlapjára

Naná, megint feltört az Alfa-mániám. De ennyire közel sosem voltam az elmúlt négy és fél évben ahhoz, hogy vegyek bármilyen autót. Egy hétig ezzel keltem-feküdtem... aztán nyeltem egyet.

  • Szerszám szombat

A manóba, ez lepottyant!

Sokszor a legprimitívebb szerszámok spórolják meg a legtöbb időt. Mert hibázni mindig fogunk.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Élményszerzés Szegeden

A hét desztinációja

Szálláshely ajánlatok, programok, rendezvények, látnivalók a napfény városában.

Állatbarát pihenés

4 250 Ft/fő/éjtől

Nyaralására magával vinné kutyáját is? Számos szálloda várja a kisállatokat is!

Tovább a Travelo címlapjára

A Gyilkos Páros című film kapcsán szedtük össze a filmtörténet legjobb ámokfutóit: Bonnie és Clyde-tól a Született gyilkosokig.

Lukács Pál az egyetlen Oscar díjas színészünk. Herczeg Géza és Vértes Marcell nevét sem sokan ismerik: kik ők és miért kaptak Oscart?

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!