Konrád
8 °C
21 °C
tovább..

Egy régi húsvét fényénél borongott

  • nagykép

Afgán álom

Divatba jött a randi Kabulban, ahol turbán helyett már Pókember a menő. A nemrég még tálib radikálisok által uralt országban az új ifjúsági elit a nyugati életstílust élvezi és retteg a visszarendeződéstől.

És neki szánok lombot és zenét

S vigasztalódott sok tűnt nemzedék

Az online zeneszolgáltatókat mindenki megváltóként emlegeti, és ettől várják a zeneipar feltámadását. Pedig hiába sikeresek, a mostani modell hosszú távon fenntarthatatlan.

Én dalt jövendő húsvétjára zsongok

  • Fapadosinfo
  • botrány

Mindig késik a Wizz Air?

Pár hete egy brit lap világgá kürtölte, hogy a Wizz Air egyik London-Budapest járatának 293 próbálkozás közül egyszer sem sikerült késés nélkül elindulnia. A magyar sajtó ahogy kell, felkapta a hírt, a légitársaság pedig mellre szívta és közleményben reagált. Részben jogosnak tűnik a kiakadás.

Kevés férfiasabb dolog lehet annál, mint teherszállító repülőt vezetni.

A kaktusz virága

Gettómilliomos


Tovább a Dívány Címlapjára

Annyira siettünk, hogy elfelejtettünk tankolni a 20 forintos gázolajból Iránban és így kénytelenek voltunk ezt megtenni már 40 forintos literenkénti áron.

A Ford több mint tíz év után támasztja fel a patinás nevet - igaz, egyelőre csak Kínában.

Sportos autót keresek, két és fél millióig. Tetszik a BMW és a Mazda, de a Honda is megfogott.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Velvet címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Izgalmas, lendületes és igencsak formabontó előadásra nyitja meg kapuit húsvéthétfőjén a Budapesti Operettszínház. Az ország legjobb hip hop táncosai mutatják meg, hogy hol tart ma Magyarországon e kevésbé ismert zenei és táncos kultúra.

fesztivál

A régi településszerkezetet megőrző Hadas városrészben húsvéti szokások és népi mesterségek bemutatója, húsvéti ételszentelés, kóstolás, folklórprogramok, állatsimogató, kovácsbemutató szórakoztatja az ünneplőket. A vendégek húsvéti ínyencségek közül válogathatnak. Mindkét nap tojás udvar várja a vendégeket.