Virág
-3 °C
4 °C

Harmincmillióan vannak, ötszáz éve nincs hazájuk. Kitörölték őket a történelemkönyvekből, gázzal irtották, sivatagba űzték őket. Ma mégis tőlük várja a világ, hogy megdöntsék a rettegett terrorállamot. Nagykép a kurdok múltjáról és jelenéről.

tovább...

lehet majd egyeztetni

Napokon belül nyit a Nem Adom Fel Café&Bár, az ország első olyan kávézója, ahol szinte kizárólag fogyatékossággal élők dolgoznak majd. A munkára rengetegen jelentkeztek, végül 27 sérült embernek tudnak munkát adni. A nyitás előtti egyik főpróbán jártunk.

határozottan álljon ki

kétoldalú megbeszélést folytatott

erőteljesen támogatja

fokozása érdekében

Csepella Olivérrel, az új albummal és klippel debütáló Csaknekedkislány frontemberével beszélgettünk zenei hősökről, csajozásról, és persze kicsit a fél ország által várt Nyugat+Zombik képregényről. Interjú.

világossá tette továbbá

A világon az egyik legtöbb turistát vonzó város képe igencsak átalakulóban van: óriási autópályák, felhőkarcolók, plázák mindenfelé. Isztambul globális város akar lenni, még ha ez a levegőt biztosító erdők kivágásába és a régi városlakók kitelepítésébe is kerül.

ártatlannak születni

Csak néhány ötlet, és jó példa arra, hogy a tanulás, és az iskola ne egy unalmas kötelesség legyen.

szüntelen az ártatlanság

árát fizetni


Tovább a Dívány Címlapjára

Azt hinnéd, hogy minden használt autónak van egy konkrét ára, ráhagysz egy kicsit az alkura, meghirdeted és megveszik. Hát nem.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
High Wycombe

High Wycombe

Négy nap a tóvidéken

Francia Alpok

Francia Alpok

All Omán

Tovább a Travelo címlapjára

Tudj meg mindent a lakóhelyedről!

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!