Rózsa
11 °C
26 °C

Valószínűleg egy nyugdíjasotthonból származó ételmaradékkal csalogatják lakó- és kirándulóhely mellé őket. A vadászt úgy hívják, mint az otthon vezetőjét, a disznók néha saját magukat ehetik.

tovább...

Marburg

hanta

Lassa

December óta nem lehet halászni a Balatonban, aminek a horgászok örülnek, az éttermesek viszont bosszankodnak, és újratárgyalnák a szabályokat. Összeszedtük, miért nem lehet legálisan balatoni halat venni a Balatonnál.

dengue

Mi csak egy érdekes épületet kerestünk a Himalájában, de lerohadt a motor, eltévedtünk, és keksszel sem tudtuk szóra bírni a tibeti gyerekeket. Nem erre számítottunk.

veszettség

Már mindjárt itt van szeptember elseje, rengeteg fiatal legelső munkanapja. Íme itt egy kis összefoglalás pályakezdőknek, mik azok a dolgok, amikre kifejezetten kell figyelni az első melóhelyen. Nem kell izgulni, csak egy-két apró dologra ha odafigyelünk, a többi megy magától!

A csokis-sóskaramellás parfétorta zseniális rétegek követik egymást, azonnal ki kell próbálni!

Rengeteg új információ szivárgott ki az új Nexus-ról, amit a Motorola fog gyártani. Elég lesz az erő?

m4a4

awp

negev


Tovább a Dívány Címlapjára

Az AMG GT bemutatására már nem sokat kell várni, újabb videóval csigázzák az érdeklődést.

Tovább a Totalcar címlapjára

Ki korán kel, aranyt lel - tartja a mondás. Ez ha máshol nem is, de az üzleti életben megállja a helyét. Sokan kihasználják azokat az órákat, amelyek a legértékesebbek a kreatív gondolkodás szempontjából.

Bár valószínűleg mindez keveseket foglalkoztat egy péntek vagy szombat esti bulizás közben, egészen meglepő, hogy hány népszerű budapesti szórakozóhely működik olyan épületben, amit egészen más szándékkal húztak fel.

Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Felhőtlen szórakozásra vágysz a szabadban? Akkor tölts együtt egy kutyás szombatot Szabó Zsófival, Bártfalvi Sanyival a Mary Popkidsből és Katus Attilával a Városligetben a Napozóréten! Nevezz a futamra kutyáddal vagy egyedül, vagy vegyél részt az izgalmas programokon és szurkoljunk együtt a kétlábú és négylábú versenyzőknek!

Egy igazi nyárbúcsúztató koncerttel készülünk, ahol elsőként lesz hallható a novemberben megjelenő új nagylemezünk, az "A bölcsek meg hallgattak!"-ról az első dal! Az esti bemelegítésről régi barátaink, az INSANE zenekar fog gondoskodni!

fesztivál

Buliztál már sörgyárban? Tudod, hogyan kóstolnak sört a profik? Netán arra vágysz, hogy a futószalagon csapoljanak neked sört? Gyere el a Dreherfesztre, ahol mindemellett a The Carbonfools, az Intim Torna Illegál, Odett és a PASO Plays Covers is neked zenél.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!