Dénes
10 °C
16 °C

Évek óta nem volt olyan nyomós érv a FIFA-sorozat mellett, mint hogy végre olyan magyar vonatkozású csapattal is van értelme játszani, amelynek köze sincs Dzsudzsák Balázshoz.

Magyar hekkereknek sikerült egyszerű papírlappal átverni a gépet. Ha pedig balkezes, valójában kamu, hogy bármilyen azonosítás történne. Arról nem is beszélve, hogy elavult adatbázisából simán kilophatók az adatok. A valóság más mint a filmek.

tovább...

nehéz mérkőzésre számítottunk

Míg pörgött a menekültválság, az MSZP vezetése az OTP-vel egyezkedett: rengeteg ingatlant és a székházát is eladja a párt, hogy némi pénzhez jusson. Több megyei vezetőt leforrázott a dolog.

Egy nem létező dolgot meggyógyítani egy nem létező dologgal a világ legjobb üzlete, hiszen nyilván 100%-os a hatékonysága, és mellékhatása sincs. Pontosan ezen az elven működik a homeopátia kurrens biznisze, az oltáskivezetés.

ezt nagy erővel kell megküldenem

Néma csend volt az öltözőben a félidőben

Az első gól előtt Kádár Tamás adta be a labdát

Amikor kicsi voltam, a sikerességről álmodoztam

Áprilisban camera obscura workshopot tartott, májusban kiállított. Augusztusban elkapott egy fertőző betegséget, és szeptember 23-án meghalt. A fotóst ma búcsúztatják Balassagyarmaton, a Szalézi templomban. Nagykép.

A legtöbb embernek egyetlen érve van a lakótárs mellett: minden költség feleződik. Viszont tegye fel a kezét az, aki egy idő után nem kap idegbajt az állandó alkalmazkodástól. Hát igen. Most mondunk öt érvet, hogy miért érdemesebb inkább belevágni egyedül.

de kár hogy bennem van az űr

csak nincsen hozzá

bennem űrhajó

Ha azt hitte, a buszmegálló, amiben nem áll meg a busz durva, hát, akkor nézze meg ezt.

Milyen a képminőség az elődhöz képest? Mennyire gyors? Milyen a 4K-s videó? Tényleg csökkent az üzemidő? Kinek éri meg váltani?


Tovább a Dívány Címlapjára

Fűnyíró, robogó, motorcsónak, és varrógép. Mi a közös bennük? Mindet felhasználjuk, hogy legyen egy triciklink, ami driftel.

  • Menetpróba: Subaru Levorg 1.6 GT-S – 2015.

Szerencsére nem WRX

Az autó, melynek nevén együtt nevettünk a Subaru emberével, majd közösen meg­állapítottuk, hogy ettől függetlenül egész jó.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Kilenc ok Rodoszra

Kilenc ok Rodoszra

Fedezze fel Skóciát

Utazna, de nincs kivel?

Utazna, de nincs kivel?

Lajtos kocsival 3 fővároson át!

Tovább a Travelo címlapjára

A Kray fivérek az egyetlen igazán véres valós angol maffiatörténet. Most Tom Hardy eljátssza mindkét fivért a Legendában. Kicsit sok is.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!