Emma
1 °C
6 °C

A rapzene sokkal nagyobb biznisz, mint gondolnánk, fél perc rappeléssel 25 millió forintot lehet keresni. Hogyan kerültek a magyarok a híres rapper közelébe? És mennyibe került?

Sok adókedvezménynünk változik, de ez nem csak a könyvelőket érinti. Házasodjon jövőre egy ötösért, vagy használja szinte ingyen a bankkártyáját!

tovább...

vedd magadhoz a Mestert, Margaritájával együtt

jutalmazd õket örök nyugalommal

nem érdemli meg a fényt

Ilyesmi nem létezik: kézirat sosem ég el

Milyen megsimogatni egy csupasz macskát, és mire képes egy tízkilós Maine Coon, ha mérges? A Macskamánia kiállításán és versenyén voltunk.

Videók

Egyesek szerint egy meteorit becsapódás eredményeként jött létre, de egyéb merész konspirációs teóriák is láttak már napvilágot a Szahara szeme kapcsán... Például föld alatti nukleáris robbantások; földönkívüliekhez köthető elméletek és hasonlók. Akárhogy is, érdemes megnézni!

Nemi erőszak

Európai madarak

Sakkvilágbajnok

Agyzsibbasztó, áldozat-és nőellenes kampányvideóval rukkolt elő a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, amely azt sugallja, hogy az erőszakról az áldozat is tehet.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Az egyik legjelentősebb magyar képzőművész, a nemzetközileg is elismert Birkás Ákos festményeiből látható tárlat A Modemben.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!