Ágoston
15 °C
33 °C

De szó szerint: az összes igazolványképet egy adatbázisba akarják tenni. Egy 50 fős szervezetet hoznak létre a képek kezelésére.

Első látásra igen, a volt bolhapiac helyére tervezett nagy menekültállomástól azt várják Tarlósék, hogy megszűnik a pályaudvarokon kialakult lehetetlen helyzet. Csak közben azoknak árthatnak a legtöbbet, akik az állam helyett foglalkoznak a menekültekkel.

tovább...

Amikor egy kisgyerek meglát egy hamburgerreklámot, akkor olyat képzel maga elé, mint a McWhopper szendvics. A hússzörnyeteg csak akkor létezik, ha mi rakjuk össze. Ezért összeraktuk, békét teremtve Burger King és McDonald's között.

régi évek

tedd a dolgodat

Carrie addig tologatja a babakocsit Berlinben, míg gonosz hackerek fel nem törik a CIA szervereit. Az ötödik évad frankó akcióthrillernek ígérkezik.

Tuti, hogy az Indexnek is hadat üzent volna. Embereket nem olyan nehéz legyőzni, Hegel viszont egész ideológiákkal harcolt. Sikerrel. Bemutatjuk, miért ő az elmúlt háromszáz év legfontosabb gondolkodója.

nehéz idők

utolsó év

nincs menedék

Lassan hivatalosan is vége a nyárnak, ami különösen borongós lehet azoknak, akik idén nem jutottak el nyaralni. Ha nincs pénzünk főszezonban pihenni, ha nem kaptunk elég szabadságot, vagy egyszerűen máshogyan alakultak a dolgaink, szervezzünk őszi utazást!

Old State House

Old North Church

Boston Navy Yard

A macskás videók is segítenek kávé nélkül is ébernek maradni a munkahelyén. Persze vizet is ihat, és a kedvenc zene is segít.


Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi Cosmo OPC Line - 2015.

Mi lehet a titok?

Ezen gondolkodtam egy álló héten át a Zafirában ülve és mindig oda lyukadtam ki, hogy valószínűleg az Opelnél vannak a legjobb kereskedők. És lehet alkudni, sokat. Másképp nem mehet.

  • Rulettkerék 2

Szép hibát találtunk

Nem állítom, hogy hamar meglett, de most már legalább tudjuk, mi baja a céges Fiatnak.

Még meg sem kezdték a Vesta gyártását, de máris itt a terepjárósított Cross változat.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Premierek, szókimondó csajos vígjátékkal, golyózáporral vagy megkésett családi vakációval, mélysötét izland.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!