Anna, Anikó
20 °C
31 °C

Sébastien Tixier francia fotós egy hónapig járta a sziget jeges tájait, hogy megmutassa, miképpen alakul át gyerekkorának mesevilága. Fotói első látásra furcsán idillinek tűnnek – de ez a világ épp most tűnik el.

tovább...

hé, sajó!

Orbánt szeretik, de vannak, akik szerint ahogy öregszik, úgy hoz egyre több rossz döntést, és sok vállalhatatlan ember bukkant fel körülötte. Huszonévesekkel beszéltünk Tusványoson.

Az öncenzúra soha nem jutna eszébe, de lehet, hogy elővigyázatlan volt Pintér Béla A bajnok című előadásával. Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója beszélt arról is, miért vannak álmatlan éjszakái és miért haragszik az Indexre.

van nálam kapribogyó

de ha nem kérsz

Biztosan Nobel-díjas, ha nem Magyarországon él és gyógyít – mondta Haynal Imréről egy professzortársa. Minden idők legnagyobb magyar szívspecialistája volt, ezrek életét mentette meg orvosként és becsületes, bátor emberként.

adhatok helyette

egy kis sajókát

A Széchenyi-díjas irodalomtörténész és egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a neves kutató 73 éves volt.

Vasárnap hajnalban véget ért a Campus Fesztivál, ahol idén 98 ezren buliztak a négy nap alatt.

Régen hallatott magáról Amerika egyik legújabb autó­birodalmának feje, Elon Musk. Most azonban újra nagyot dobott. Több olyan tervvel is előállt, amely szédítően változtatnák meg jól ismert világunkat. Egymással összekötött önvezető autók, amelyek maguktól elmennek a gazdájukért, sőt, ki is lehet bérelni őket. Sok lesz a jóból?

A Vértes kedves, nem tagadom

A Káli-medence fényre való

A hó a Pilisben ágytakaró

A 100. életévében járó Oloffson Károlyt koholt vádakkal ítélték tíz év kényszermunkára, amelyet több lágerben töltött le.

Valószínűleg életem idejét futnám az elől, aki rá akar kényszeríteni, hogy még egyszer ilyet igyak - közölte egyikünk, és csak egyetérteni tudunk.


Tovább a Dívány Címlapjára

Az ellenzők szerint ez a legtöbb motorkárt okozó probléma. De minden motorfejlesztő hülye az autógyárakban?

Tovább a Totalcar címlapjára
Még 108489 ingatlan

Tovább a címlapra

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Az élményhez HAJÓ visz!

Különleges és egyedülálló helyszín a Balaton közepén rendezvények megtartásához.

Spanyolország, Portugália szuper nyaralási célpontok

119.900 Ft / fő / 7 éjtől

Feledkezzen el a hétköznapokról csodás tengerpartokon a nyáron!

Tovább a Travelo címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!