Márk
8 °C
23 °C

Robert De Niróval egyszerre indult a karrierje, a Keresztapa sikere után nemcsak maffiafőnökként, elszánt zsaruként is be tudott vonulni a filmtörténelembe. Serpico, A sebhelyesarcú, Szemtől szemben, Donnie Brasco, Álmatlanság – egy színészlegenda elképesztő életútja.

tovább...

Nem gyűlölni nehéz

A valóságshow-kat általában nem azért szeretjük, mert bármi közük a valósághoz. De ami Nórival történt, az több tízezer magyar nő mindennapi valósága.

A valóság riasztó

Nekem sincs havi két misim

Így nincs értelme

Victoria Hesketh, azaz Little Boots mesélt nekünk arról, hogy miket szokott hallgatni, mikor fog már elfogyni ez a sok tehetséges énekesnő, milyen volt beleülni az egyik ABBA-borítón szereplő helikopterbe.

Valami végzetes szellemi és lelki összeomlás

Most többek közt 634 milliós butikhotelt, és 904 milliós, erősen felújítandó épületet is kínálnak. Az utóbbihoz egy bálterem is jár.

Abigél versus Aurélió

A baranyai biciklisták már a tettlegességtől sem riadnak vissza, de Pécs és Orfű között talán még megakadályozható a konfliktus eszkalálódása.

Ez nem Kalifornia, hanem Magyarország. Kissé drága, de a hódmezővásárhelyi szépségverseny önmagában is megállja a helyét, a robbanásig feszülő csöcsök közt viszont valójában családi programnak lehet a legjobb.

Légi csapások

Harmadik kitörés

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Szerszám szombat
  • obd-s alkalmazások


Szívd ki az autód agyát

Hibakódokat törölhetsz, diagnosztizálhatsz, gyorsulást mérhetsz. A telefonoddal.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Már kép is érkezett a hírhedt bostoni gengszter, James „Whitey” Bulger életéről szóló Black Masshez. Cuki.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!