Konrád, Tivadar
7 °C
17 °C

Nagyszerű meccsen nyert a magyar hokiválogatott, Bartalis István hármat, a csapat hetet ütött Dél-Koreának. Az első nap után vezetjük a divízió 1/A-s világbajnokságot, még négyet nyerünk, és A csoportosak leszünk.

tovább..

Egy régi húsvét fényénél borongott

De ez volt az utolsó, többet soha. Tudta, hogy az egyik fura óriás hegyi növényt egy magyarról neveztek el? Kilimandzsáró-mászás, 2. rész.

S vigasztalódott sok tűnt nemzedék

Én dalt jövendő húsvétjára zsongok

És neki szánok lombot és zenét

Sue Townsend halála előtt is egy Mole-naplón dolgozott, de már sosem tudjuk meg, milyen lesz Adrian öregkorában. Az angol írónő egyik utolsó interjúját az Indexnek adta.

"Dögöljön meg a családod is, remélem a bátyádat jól megverték, anyádon meg végigment egész Hajdúnánás." Iszonyatos feszültség szakadt ki két villalakóból, kész csoda, hogy a köpködéssel tarkított üvöltözés nem fajult végül tettlegességig. VV6 hogyvolt húsvétra.

A kaktusz virága

Gettómilliomos

Blue Valentine


Tovább a Dívány Címlapjára

Hobbiterepjáró épülhet a sportos Audi alapjaira. A tanulmányt Kínában már be is mutatták.

  • Heti merítés

Végre szakítottunk!

Hogy szerettem-e? Igen. Ezért is volt nagyon nehéz a szakítás. De óriási csalódás a minősége.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Velvet címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Az élő-improvizációs zene két igazi nagy világsztárja lép fel ezen az estén előbb duóban, majd Márkos Alberttel kiegészülve trióban is.

Angélique de Sancé, a makrancos szépséget az elszegényedett apja feleségül kényszeríti Joffrey de Peyrac grófhoz, akinek gazdagságát nem csak az egyház és más nemesek irigylik, de még a királynak is szemet szúr.

Egy hagyományőrző rendezvény egy csodálatos helyen az egri Szépasszony-völgyben a Szépasszony-völgyi Húsvét. Találkozhatunk a hazai hagyományok szinte mindegyikével, a locsolás, a vesszőzés vagy a tojásfestés utánozhatatlan hangulatát élvezhetjük húsvét idején.