Judit, Xénia
18 °C
31 °C

Vegyszert kerestünk a Dunában, a Balatonban és a Velencei-tóban. Egy hónapja az EU azt közölte, hogy súlyos a természetes vizek szennyezettsége. Hát mintát vettünk, és elemeztünk.

tovább...

Vizi Zsiga, sofőr

Márton, a tarajos kakas

Eke Máté

A Magyarok Világszövetségének pásztói tagja egy villanypóznáról zuhant le kedden este.

Varga István

Szinte mindenki azt hitte, hogy a miniszterelnököt sokkolta a hír: Amerikában felelősségre lehet vonni az elnököt. Pedig van egy másik olvasat is.

A köztereseknek mindenre van kész válaszuk. A lekopott felfestésre, az átfirkált táblára és az ötvenezres büntetésre. Te fizetsz.

Titi, futballedző

Rádiós egér

  • SPORT

Záray István

Ijesztő kupolák családi házakon, valamint klassz lakóház egy 160 éves szeszgyárból és egy 86 éves iskolából. A hét legjobb ingatlanhirdetései.

Új blokk

A 2008-as háború 22 nap után véget ért, de most az izraeliek nagy többsége még nem kötne tűzszünetet, és a Hamász sem enged a rakétákból. Az alagutak árnyékában szörnyű spirál sejlik fel. Minden, amit a gázai háborúról tudni érdemes.

Fekete Miska

Videók

Gyakornoknak lenni egyáltalán nem azt jelenti, hogy két hónapig kávét főz az ember egy ismerős ismerősének a cégénél, meg naponta egyszer fénymásol. Pláne akkor nem, ha külföldre pályázunk, ami az önéletrajzban is sokkal jobban mutat. De hol érdemes kezdeni?

Lényegében nincs munkavállalói érdekképviselet, kifilézték a munkavállalói jogokat, és az ország közel fele nem is álmodhat munkáról.

napimádó bodobács

sokbordás futrinka

ráncos gyászbogár

A Pita Pista nagy különlegessége a pörkölt pitában. A koncepció nagyon egyszerű, de kiváló helyen van és finomat adnak.

Egy kis zöldség, árválkodó maradék sülthús, mindent belekombinálhatunk ebbe a kajába. A kuszkusz percek alatt kész van, finom is, igazi főnyeremény!


Tovább a Dívány Címlapjára
  • hibrid kerékpár összehasonlító

Villanybringát 700 ezerért?

Bringázni stílusosan, gyorsan, izzadságcseppek nélkül. Városi élet a robogón innen, egy jobb használt autó áráért.

  • Használtteszt
  • Toyota Avensis 2.0d Sol 2001


Ha már eleged volt a Passatból

Családi dízel Toyota, egymillió alatt. Egyetlen hibájára kell odafigyelni, de arra nagyon.

Nem egészen véletlen, hogy a Fiat nem szüntette meg teljesen a Lanciát: állítólag az évtized végére visszatérhet a márka.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

koncert

A Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépője, klubkoncertjei, színházas fellépései egyaránt eseményszámba mennek.

kiállítás

Berettyán Gábor azért kezdett el grafikával foglalkozni, mert elmondása szerint az utcai reklámok látképe felér egy retina merénylettel, másrészt pedig több mondanivalója volt, mint ideje és energiája elmagyarázni azt.

Tüzes, szenvedélyes, csábító dallamok a Talamba Ütőegyüttes és Horgas Eszter előadásában.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!