Beatrix, Erna
17 °C
34 °C

Újra gyári csapata lesz a Renault-nak, miután visszaveszik az istállót, amit négy éve a Lotusnak adtak át. A nagy visszatérés azonban zűrzavart hozhat: a Red Bull menekülne tőlük a gyenge teljesítmény miatt. Lehet, hogy a franciáknak egy évig a Mercedes-motorral kell majd versenyezniük a Renault név alatt.

tovább...

Könnyező szemét, bús tekintetét

Nézd a régi képen e lánykát

A volt bolhapiac helyére tervezett nagy menekültállomástól azt várják, hogy megszűnik a pályaudvarokon kialakult helyzet. Csak közben azoknak árthatnak a legtöbbet, akik az állam helyett foglalkoznak a menekültekkel.

Nézd sírásra álló, csöpp száját

És elrontod nekem a felnőtt életem

Bár hatéves még csak

Régóta lehangoló kupacsapataink szereplése. Átnéztük, mennyire. Dán, osztrák csapatot nem búcsúztattunk az elmúlt 30 évben, cserébe új nemzeteket felraktunk a térképre. Ijesztő mérleg.

a gondok már úgy várják

Kevesebb tekerés, nagyobb sebesség, dupla gyerekülés, szabadon variálható kerékméret és a biológiailag lebomló váz.

Videók

Menekültek ezrei torlódnak fel a görög-macedón határon. Legtöbbjük hallott már a magyar kerítésről, de a bejutáson nem aggódnak. Az ujjlenyomat miatt viszont igen.

A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. De nézzük most a termést!

Old State House

Old North Church

Nyolcéves gyerekeket 14 éven át követtek nyomon, hogy kiderüljön, vajon tényleg okozhat-e bipoláris zavarokat az, ha valaki kreatív.


Tovább a Dívány Címlapjára
  • Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi Cosmo OPC Line

Mi lehet a titok?

Ezen gondolkodtam egy álló héten át a Zafirában ülve és mindig oda lyukadtam ki, hogy valószínűleg az Opelnél vannak a legjobb kereskedők. És lehet alkudni, sokat.

Tovább a Totalcar címlapjára

hazafelé

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Premierek, szókimondó csajos vígjátékkal, golyózáporral vagy megkésett családi vakációval, mélysötét izland.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!