Malvin
11 °C
20 °C

Ma ötvenéves a világ legmenőbb vonata, a japán szuperexpressz, a sinkanszen. Azóta öt percnél többet csak tájfun vagy földrengés miatt késett.

tovább...

Festékező labdacs

Kézisajtó

Az internetre kötött szerverek nagy része linuxot futtat, weblapokon keresztül pedig könnyedén, automatizálva kihasználható az úgynevezett Shellshock, ami évtizedek óta megbújik a rendszerekben. A Macek, a routerek és a webkamerák is veszélyben.

Mozgatható betűelemek

Kézi öntőkészülék

  • SPORT

Betűfém

Videók

A Windows 8 felhasználó fogadtatása erős bukta volt, a Microsoft pedig nagyon próbál elhatárolódni a saját művétől: az új operációs rendszer egyből a Windows 10 lesz, kimarad a 9, és a csempéket is leépítik kissé. Joe Belfiore élőben is bemutatta az új Windowst.

nova

mag-7

Leone 12 Gauge Super


Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

ne lépjen be! ne lépjen be!

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

koncert

A kiváló német heavy/power metal zenekar, melynek nagy szerepe volt a német heavy metal színtér kialakulásában karizmatikus vezetőjével, az alapító Peavy Wagnerrel remek formában érkezik a Hajóra.

A KoMod Éjszakai Színház csapata most Kosztolányi véresen komoly regényét, az Édes Annát boncolgatja "kicit cípősz" humorral, némi freudi pszichoAn(n)alízissel megspékelve.

Immár nyolcadik esztendeje várják Önöket a tánc ünnepére a Pécsi Nemzeti Színházba. A hazai táncélet legjobbjait tekinthetik meg a tánc számos műfajában.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!