Béla
10 °C
23 °C

Diákjaink a fő vizsgálati területeken kívül problémamegoldásból is a nemzetközi átlag alatt teljesítettek, derül ki egy áprilisban kiadott elemzésből. A szakértők szerint rövid távon nincs remény a felzárkózásra.

tovább..

fejedelem Veronában

Három zenész

Az egy hónappal ezelőtti, március 15-i megemlékezéseken érthető módon nem esett szó a forradalom és szabadságharc sötétebbik oldaláról. Pedig bizony volt ilyen is.

Gyógyszerész, Mantuában

fiatal nemes, a fejedelem rokona

két ellenséges ház feje

Őrök, kíséret, polgárok, álarczosok stb.

  • ritkán látható történelem
  • Háborús övezet

Az első világháború cenzúrázott fotói

Ha azt gondoljuk, hogy a cenzúra valami új keletű találmány, csalódnunk kell. Amióta nyomtatott irodalom, vagy sajtó létezik, jelen volt a cenzúra is. Ezeket az első világháborús amerikai fotókat hol a katonaság, hol a kormány cenzúrázta. Lássuk melyiket, miért.

Molyhos tölgy

Virágzó cserje

Sivatagi fű

VV Zsófi családja szívesen fogadja a lányuk életét megkeserítő Aureliót, aki cserébe rápusztul Zsófi húgára.


Tovább a Dívány Címlapjára

Beleülsz, azt hiszed tudsz vezetni. Nem tudsz, ezért azonnal leesel az útról. Aztán jön a padlógázos rajt a pokoli Carrera Turbo S-szel.

Elárasztották a piacot az 1,6-os dízelek. Összeszedtünk párat: a magyar motoros Astra kombi ellen a Ceed-Mégane-Leon csatázik.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára

Az orosz tinédzser annak az új, nagyon veszélyes őrületnek akart hódolni, hogy minél extrémebb helyen fotózza le magát. Tíz métert zuhant egy vasúti hídról.

Tovább a Velvet címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

A 2009-ben feloszlott Cotton Club Singers utódja, a Singer Street együttes a már jól ismert hangzást követve, mégis újult stílussal mutatkozik be Négy gengszter című estjével.

Egyszeri és megismételhetetlen, kötetlen hangulatú koncerten lép fel a hazai zenei élet színe-java, hogy együtt ünnepeljék meg Závodi Gábor születésnapját.

A Széchenyi Egyetemi Napok (SZEN) a győri Széchenyi István Egyetem polgárságát és a város lakosságát megcélzó sokrétű rendezvénysorozat.