Judit
-2 °C
8 °C

Céltábla lett, kifütyülték a szurkolók Szalai Ádámot, hogy aztán az Eb-n minden megváltozzon. Az osztrákok elleni gólról, a filmszakadásról, a talpra állásról is kérdeztük. És hogy megérte-e az a beszéd, ami után nekiment a hazai szakma egy része. Pénteken nem kapott szót Husztiék ellen, erről is beszél. Interjú.

Képes megemlékezésünk a legidősebb emberről, aki az űrben járt, és egyben az egyetlen űrhajósról, aki a Mercury- és az űrsiklóprogramban is részt vett.

tovább...

Balla Zoli, azaz Galactic Jackson először lemezeket kezdett gyűjteni, aztán szintiket, most a barátaival közös zenekarral külföldre hívják őket turnézni. Lelkizés az újpesti panelok tetején.

Gonzalo Higuaín

Andrej Januarjevics Visinszkij

Theodore Roosevelt Nobel-díjat kapott

Jorge Semprún

Két amerikai katonát sakkban tart egy láthatatlan iraki mesterlövész - erről szól Doug Liman jövőre érkező filmje, jött hozzá trailer is.

És szabad-e beszélni egy ilyen tragédiáról? A nagyon különös Nick Cave-film - ami már csak egyszer látható - az év legjobbja lehetett volna. De miért nem lett az?

Videók

A beregszászi cigánytelepen él a legreménytelenebb sorsú 5-7 ezer magyar. A putrikban a patkányok között gyakran 20 gyerek alszik a földön. Munkalehetőség és városi víz nincs. A fertőzések miatt a telep lakói nagyon korán halnak.

Tovább a Dívány Címlapjára

1000 köbcenti és három henger küzd a súllyal, a légellenállással, az utasokkal és főleg az előítéleteinkkel. Mire elég 75 lóerő?

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a címlapra

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Wellness nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Nyerő céges ajándékok extra kedvezménnyel!

Lepje meg partnereit idén karácsonyra! Minőségi használati és dísztárgyak logózással.

Tovább a Travelo címlapjára

Az irodai filmek mára külön műfaj lett, összeszedtük a legjobbjakat a pszichopatáktól a romantikus filmeken át a vígjátékokig.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!