Blanka, Bianka
5 °C
12 °C

Az USA-ban a rendőrség már drónokat használ bűnözők ellen, de semmi nem biztosítja, hogy nem egyszerű megfigyelésről van szó. Magyarországon nincs is szabályozás. Közben a bűnözők is rákaptak a drónokra.

A Madrid 3-1-re verte a Barcát. A 2. félidőben a Real-kontrák szétszedték a katalánokat. Messi és Neymar alig kapott labdát. Suárez is játszott.

Határozati javaslatot nyújtanak be az alanyi jogon járó internetért. Finnországra hivatkoztak, ahol nem adják ingyen az internetet.

tovább...

A katonák se hordanak puskát

A Két nap, egy éjszaka Marion Cotillard megalázó pitizése, hogy megtarthassa a munkáját. És az egyik legjobb film, ami a válságról készült.

Új blokk

Kilépünk az EU-ból? Amerikai kémek buktatják meg a kormányt? Újból bevezetik a kötelező orosznyelv-tanulást? Forgatókönyvek arról, hogy mégis mi történhet velünk, ha Amerika tényleg dühös.

Sokan gyűlnek oda

Videók

A kitiltás ott van életünk minden területén. Az apa, aki úgy fegyelmezi gyerekét, hogy nem ülhet egy asztalhoz velük, vagy éppen a diák, akit kiküldenek az óráról. Bár nem tűnik nagy dolognak, az elutasítottság érzete kifejezetten hatásos büntetési forma. Miért hat ránk ilyen erővel?

rush b

went rush

a short

Taxisofőr-utánérzéssel nem fukarkodó gengszterfilm Tom Hardyval és James Gandolfinivel.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!