Zsófia
11 °C
23 °C

Szegény CSZKA Moszkva. Már 10 gól van eddig a BL első körének második játéknapján. Vezet még a Barca, a Chelsea, a Porto, de most van Bayern-City is. Kövesse!

Jennifer Lawrence megdönti a diktatúrát, Brad Pitt megint nácikat öl. James Gandolfini utoljára látható maffiózók között, és az év végi krimidömping mellé magyar westernt is kapunk. Ön mit vár legjobban?

tovább...

kontra

Aki tetoválást ÉS munkát akar Magyarországon, nem árt, ha nyáron is hosszú ujjú inget hord. A műkörmös katonanők is kezdhetnek aggódni.

Bemutatjuk, Szásáék hogyan nyomják az állampolgárság-bizniszt, hogyan kapnak itt nyugdíjat a kamumagyarok, miért nehezebb a valódi magyaroknak, és mi a helyzet a többi környező országban.

Hirschkontra

Szubkontra

Videók

Ezúttal a város szívében, az Andrássy úton lehet majd jobbnál-jobb kajákat és finomabbnál finomabb italokat fogyasztani. A hazai étel- és italgyárosok legjobbjainak ehető műalkotásai fogják beindítani a nyálelválasztást: most hétvégén együk végig együtt az Andrássy utat!

Nálunk sokan csak megélni akarnak a „civilségből”, hasznos munka nélkül.

szamárnál szamarabb Szemere

pörgeszőrű göndör csődör

A Nagy-Hideg-hegy, vízesés, egy 14 méter magas barlang, valamint a Gemenc és az Őrség egy-egy kirándulóútvonala is az ajánlatban.


Tovább a Dívány Címlapjára

A Coupé és az Active Tourer motorválasztéka is bővül, sőt, az egyterű összkerék-hajtást is kap.

Tovább a Totalcar címlapjára

Csütörtökön sorsdöntő népszavazást tartanak Skóciában, még a helyi profi befektetőket is hatalmába kerítette a félelem.

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Szabó Balázsnak mindig is szívügye volt a versmegzenésítés műfajának be- vagy inkább visszaemelése a magyar popzenébe. A versek közti bolyongás nyomán egész estés előadás született, verssorok ültek dallamokra és álltak össze dalcsokorrá, amelyet most átnyújt hű közönségének.

A kiállítás a Koffán-hagyaték Kondor grafikákat és forrásanyagokat tartalmazó állományára épül, mely munkássága korai időszakát, és főként főiskolai éveit öleli fel. A bemutatott kiállítási anyag új adalékot jelenthet Kondor Béla életművéhez.

Három tinédzser indul útnak Mexikóból az Egyesült Államok felé egy jobb élet reményében. Az úton megismerkednek egy indián fiúval, Chaukkal, akivel eleinte nem tudnak kommunikálni, hiszen nem beszél spanyolul. Azonban ahogy az út egyre veszélyesebbé alakul, a gyerekek megértetik magukat egymással.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!