Anna, Anikó
17 °C
31 °C

Milyen érzés Schumacher rekordjára hajtani? Ki a keményebb csapattárs, Alonso vagy Rosberg? Miért nem megy Raikkönennek? Miért jó, hogy öregedik? Lewis Hamilton-interjú.

A világ legjobbja fantasztikus lövést vett elő az utolsó percre az olaszok ellen. Hosnyánszky a legjobbkor volt csúcsformában, Nagy Viktor megint elképesztően védett. A másik ágon Szerbia jutott az Eb-döntőbe, legyőzve Montenegrót.

tovább...

Ugye eljönnek majd a repülők

Vérszemet kapnak a terroristák, hogy ilyen könnyű bekerülni a hírekbe? Idén már vagy 700-an haltak meg légikatasztrófákban, egyes szakértők azt jósolják, hogy lesz még folytatás.

Ez egy igen-igen kemény, kemény világ

Tudta, hogy versenyeztetheti a szobafestőket, nyugodtabban vásárolhat a neten, és maximum 3 havi kauciót lehet elkérni? Bemutatjuk az új Ptk.-t.

tiltanám, tűrném, támogatnám

Megdöbbentően sok embert. Tegnap a Parkban remegtek meg újra az egykori tinilányok. Kopott tetkók, régi pólók, anyukák. Szeretnék én ilyen rossz zenét játszani.

külföldi szörnyűségek és jó hírek vegyesen

száguldó cirkusz az aszfaltcsíkon

Győzelemre áll a kettővel ezelőtti drogháború, az egyszerű fogyasztókat egyre sikeresebben bántják a hatóságok. Melyik drog hol a legolcsóbb, és hogy csinálna az ENSZ mdma-t? Az Index elmagyarázza.

Videók

1884-ben óriási szenzációt keltett, hogy a budapesti főposta udvaráról eltűnt egy postai pénzes láda, benne rettentő sok pénzzel. A tolvajok csak 11 évvel később lepleződtek le, titkos rendőri megfigyelésnek nyomán. Íme egy bravúros nyomozás a XIX. századból!

Husába vájtam kezemet

Téptem, cibáltam. Mindhiába.

Aranya csörgött. Nevetett.

Budán, a Fazekas és a Vitéz utca sarkán található, a Margit körút és a Csalogány utca közt félúton.

John Keegan könyve az első nagy világégésről nemrég jelent meg másodszor is magyarul.

Száz évnyi történelemmel és egy Manhattan legmélyére lenyúló, labirintusszerű folyosórendszerrel, a Grand Central titkok sorát rejti.

Igazán jó kis játékkal állunk szemben: a szokásos számbeli fölényen alapuló területfoglalás lett továbbgondolva.

Normális, ha kiborult, mert a gyerek majdnem leesett a hatodikról. Az viszont megér egy kis töprengést, ha akkor is üvölt, ha nincs dráma.


Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Tizenhat évi nemzetközi színpadi szereplés, több tíz millió eladott lemez, számos díj, siker és csillogás után a zenekar bejelentette a visszavonulását. A legendás zenészveteránok, leszármazottjaik és neves muzsikusok utoljára kerekednek fel, hogy elbúcsúzzanak a közönségtől.

színház

A Keszthelyi Nyári Játékok idei fő programja, az évad vígjátéksikere, Michael Frayn: Függöny fel! című bohózata.

Városunk címerében ott szerepel a mondabeli szent madár, amely a tűzben elhamvadó, mégis újra és újra életre kelő napot jelképezi, dalával köszönti. És ugyanúgy érvényes ez a Debreceni Jazznapokra, amelyet az eltelt négy évtized alatt, szinte esztendőről-esztendőre megérintett az elmúlás szele, hogy azután átélje a feltámadás misztériumát is.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!