Nándor
7 °C
23 °C
tovább...

Öregszem? Ilyen fiatalon?

Tudta, hogy a köznyelv öregszeműségnek hívja, amikor 40 körül egyre nehezebben tudunk közelre fókuszálni? Kriszta kollégánk így járt, elkísértük szemüveget készíttetni, és megmutatjuk, hogy megy ez.

támogatói tartalom

Van egy hatóság, aminek azt kellene felügyelnie, hogy sokszínű legyen a sajtó. Ehhez képest egyetlen szavuk nem volt az elmúlt évek kormánybarát sajtóüzleteihez, pedig elég kemény a tempó. Hogy is van ez? Amit szabad Mészáros Lőrincnek vagy Andy Vajnának, azt miért nem szabad másnak?

GÁZOL

Új blokk

mozdítanák

BESZIPPANT

MEGTALÁLTÁK

Egyik szitál, másik rostál

Miért tudtak együttműködni az ellenzéki pártok? Miért tudtak megegyezni a választási rendszerről szóló javaslatban?

A Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjas fotográfus sorozata egy sajátos keresztmetszetét adja az országnak, ahol élünk.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Hyundai i30 vs. Honda Civic


Megeszi-e Korea Japánt?

Az élet a németeken túl: a hiperúj, bizonyító-Hyundai, az i30 kompakt a szintén harmatosan friss, új szemléletű Honda Civic ellenében.

  • Gondolatkísérlet

Autót 50 havi fizetésből

Ha négy évig nem költesz ételre, lakásra és ruhára, a végén egész jó autód lehet. Segítünk a döntésben.

Tovább a Totalcar címlapjára

Chris Brown exe egy bombanő

Tovább az Inforádió címlapjára

Bő fél éve jelentette be a jegybank, hogy bizonyos hiteleket minősítéssel lát el. Mivel majdnem az összes nagybank úgy döntött, hogy legalább egy kategóriában megméretteti magát a fogyasztóbarát lakáshitelek között, megnéztük, mire számíthatunk. Ha jól választunk, 1 milliót is megfoghatunk a hitelen!

Mi értelme van beszállni akkor a lakáskiadási bizniszbe, ha már mindenki ezen próbál keresni? Eláruljuk: nem sok. De ha kicsit átgondoljuk, találhatunk még jó befektetési lehetőséget Budapest most javuló környékein.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!