Kornélia
3 °C
9 °C

A síugró vb-n két tizenéves magyar indult, Vörös Virág az első magyar nőként sporttörténelmet írt. Nyáron többet ugranak, mint télen. A stressz a legnagyobb ellenség, de valamiben az osztrákokon is túltesznek.

tovább...

Kormánypárti képviselőket kérdeztünk a Paks 2 kivitelezési szerződéseinek titkosításáról. Megdöbbentő válaszokat kaptunk. Legtöbbjük csak annyit tud róla, hogy meg kell szavaznia. Teljes a homály.

Hideg volt, de meleg lesz

Minden kezdet nehéz

babám te kezdesz

Táncol az utca ingujjba

Egy többszörös személyiségzavarral küzdő bűnözőt alakít, akiben egy leszbikus nő és egy jugoszláv kommunista rabló is megfér.

tavasz jött a tél helyébe, de furcsa

  • sport

Miniszterek nevei repkednek, Obama és Putyin is szóba kerül azokban a lehallgatott beszélgetésekben, amikben Kiss Szilárd volt moszkvai attasé egy takarék pénzének lenyúlásáról egyeztet. Rendőrségi dokumentumok és csúnya szavak: így üzletelt a keleti nyitás simlis lobbistája. Első rész.

Legyünk őszinték, a jelenlegi gazdasági helyzetben rohadt nehéz elhelyezkedni szinte bármilyen szakmában pályakezdőként. Éppen ezért keménynek és felkészültnek kell lenni, íme néhány jó tanács a boldoguláshoz!

A long

Lower B

CT SPAWN

Tovább a Dívány Címlapjára

Csikós, a díjat odaígérő nemzetközi zsűri tagja már leadta a saját pontjait a hét döntős autóra. Egyetért? Szavazzon ön is!

A 469-est 44 éve gyártják, de a hosszú modellciklus az idén véget ér. Itt a búcsúmodell.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

A hazai slágerek mellett a formáció népszerű jazz sztenderdek és blues örökzöldek közül is válogat. Három meghatározó egyéniségég bulija.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!