István, Vajk
15 °C
22 °C

A legjobb férfifilmek után összeszedtük azokat, amiket viszont csak a nők érthetnek igazán. És nincs közöttük egyetlen romantikus komédia sem.

Egy amszterdami múzeum kapta őket kölcsön, de nem tudják, az ukránoknak vagy az oroszoknak adják vissza. Úgyhogy inkább nem is adják.

Hangos durrogással lement a tűzijáték! Egymás után robbantak a levegőben a rakéták, egyszerre voltak fényesek, illetve hangosak! Ha kimaradt volna a tűzijátékból, akkor újra átélheti nálunk, izgalmas percről percre közvetítésünkből.

A múltban gyökerező, ámde jövőbe mutató gondolatokat osztottak meg velünk országunk vezetői. Szavazzon, melyikük volt a legbölcsebb!

Max Verstappen 17 évesen a Forma-1 történetének legfiatalabb pilótája lesz. Nem veszélyes ez gyerekként? Apja is nagy tehetség volt.

tovább...

Arabia

Egyiptom

Armenia

Egy fotó érkezéskor, egy fotó távozáskor. Megnéztük, mi történik az emberekkel egy nap alatt a Szigeten.

Jellegzetesen magyar! Hűvös tésztavezetés! Hosszúkovászos technológia! Andornaktályára került a legnagyobb díj, minden magyar pék álma.

Rajna

Hol tárolják a jégbe fagyott Han Solót? Milyen a kávé a Lucasfilm főhadiszállásán? Bejártuk George Lucas legendás birodalmát, a Skywalker Ranch-et, itt írta a gyalázatos Star Wars-előzménytrilógiát is.

Videók

Szuperkoncert néven szervezte meg az Egy nap rockot a szakszervezet. Csak a Beatrice-nek tagadták meg a fellépést. A zenészek társadalmi munkában vállalták, a belépő 50 forint volt.

Diós grillázs, meg narancslekvár, meg fehércsokoládés mousse. És ez még csak a torta fele, van még tovább is.

Lassan készült, de a PET Kupa legstabilabb hajója lett a Petanic. A Index 6 méter hosszú és 2 méter széles hajóját 18 ember cipelte le a partra.

Érezte már, hogy lenyúlják, amikor nem készpénzzel fizet? Jól érezte! A szolgáltatók a legpofátlanabb díjakkal sarcolják meg ugyanis a vásárlókat, amikor megpróbálnak bankkártyával fizetni. Így aztán honfitársaink mind inkább visszatérnek a bankjegyekhez. Pedig ez senkinek sem jó.

Jaj de unom a politikát

És csinálnánk egy kisbabát

Egy mágnest az oldalához elhelyezve gázmennyiség helyett mágneses erőtér változást mér.

Adunk pár tanácsot a kerti tó beültetésével kapcsolatban, majd azt is eláruljuk, hogyan lehet akár az erkélyen is ilyenje – egy dézsában.


Tovább a Dívány Címlapjára

Csoda történt: meglett a lopott robogó, nem is akárhogyan! Bónusz: a tolvaj is!

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára

Ez történt az Andrássy úton

A legdurvább átváltozások

Nem az európaiaknak fájnak jobban az Oroszország elleni szankciók.

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
34 500 Ft / fő / 2 éjtől

Körutak Európában

Tovább a Travelo címlapjára

A magyar államalapítás évfordulóján a Művészetek Palotája tizedik örömzenélős jazzkavalkádját is ünnepelhetjük sok-sok ismert és néhány új előadóval. A hagyomány jegyében érkezik a nagyszínpadra, és adja a talpalávalót a Szalóky Béla vezette Police Big Band.

Az évszázadok óta sikert sikerre halmozó, nemzedékeket ámulatba ejtő klasszikus cirkusz örök érték. A műsor felidézi a cirkusztörténet máig élő csodáit, így bepillantást nyerhetnek a rejtélyes illúziók világába, megcsodálhatják a levegő orosz királyait, és persze gyönyörködhetnek a fenségesen szép tigrisek látványos produkciójában.

Idén a Debreceni Virágkarnevál történetének újabb fejezete kezdődik el, hiszen a rendezvény megújulva tér vissza régi otthonába, a felújított Nagyerdei Stadionba, ahol este látványos show-val zárul a délelőtti felvonulás, amelyen várhatóan 15 virágkocsi, 10 hazai és 10 külföldi művészeti csoport vesz részt.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!