Stefánia
-1 °C
3 °C

A két afgán fiúval együtt jöttünk át a zöldhatáron. A Keletinél tűntek el. Személyesen mesélik el, mi történt velük utána. Nem gondolták, hogy ez várja őket az út végén.

tovább...

A Rise of the Tomb Raider annyira látványos, hogy még a logikai baromságokat is elfogadjuk neki. Sose volt még ilyen jó sírokat rabolni.

egy szendvics áráért

star wars

Gyerekkatonák, kannibálokra vadászó cowboyok, tinilányoktól csábuló Keanu Reeves. Megint volt pár film mostanában, amihez csak félillegálisan lehetett Magyarországon hozzájutni.

Megjelent az Ivan & The Parazol harmadik nagylemeze, aminek apropóján a zenekar három tagjával beszélgettünk Solymáron. Abban a kis faházban, ahol a The All Right Nows mellett még egy rakás magyar zenekar albuma is készült.

messi szupercsele

In Bruges

Komoly változásokat akart keresztül verni az MSZP-n Tóbiás József, ám a pártelnök kénytelen volt meghátrálni a kritikusai miatt. Egy megyei elnök belső levélben ment neki a pártvezetésnek.

Munkába állt a Wizz Air első A321-es repülőgépe, mely a terveknek megfelelően a budapesti bázisra érkezett. A Wizz egy Luton-Birmingham-Luton közötti ünnepi különjáratot szervezve mutatta be a gépet az újságíróknak. Íme első tapasztalataink az új "óriásgépről".

Kinyújtom a kezem a lány után

És azt üvöltöm az utcán:

a rock and roll az nem egy tánc


Tovább a Dívány Címlapjára

Amikor beült az autóba, nem sejtette, hogy profi kaszkadőrrel van dolga. Aztán visszavágott. Kétségkívül ez a nap videója.

Ilyen az életben csak egyszer történik az emberrel, ha egyáltalán. Csoda, hogy rikoltoztam, mint egy tinilány?

  • Szerszám szombat

Ötven tonna nem viccel

Ugyanaz találta fel, aki az öblítős vécét, ráadásul pont az ott szerzett ismeretei alapján. Talán mesélt is erről a szerelőd, de sose értetted, mire való. Na, majd most.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Szállás, utazás

Szülinapi buli, esküvő?

Kérjen ajánlatot!

Elindult a Travelo rendezvény melléklete, mely mostantól jobbnál jobb tippekkel könnyíti meg életét!

Ismét keressük Magyarország kedvenc légitársaságát!

Játsszon velünk!

Repülős utazáson vett részt idén?Ossza meg véleményét és repülési tapasztalatait, értékelje a légitársaságokat!

Tovább a Travelo címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!