Rebeka, Dorina
15 °C
24 °C

Kanada után itt van a roma kivándorlás második nagy hulláma. Csak Manchesterben több száz Miskolc környéki roma él már. Van már cigány utca is, és sokan kifejezetten kérik a rokonokat, ne menjenek utánuk, mert hátráltatják őket.

Gólyatábor

tovább...

a propagátor propagál

A 75 éve kitört II. világháború attól is volt világháború, hogy az utolsó szirt is fronttá vált. Összeszedtük a három legegzotikusabb hadszínteret.

a tropagátor tropagál

  • SPORT

a tropagátor propa

a propagátor tropa

Az emberiség néhány évtized alatt kiirtotta azt, amit az evolúció hatmillió évig megőrzött. Száz éve halt meg Martha, az utolsó vándorgalamb.

A konyha veszélyes hely: forró sütők, forró olaj, gőzök, gázok, ketyeg az óra, közben majd' éhenhalunk. Ilyen környezetben bárki hibázhat. Nos, ők legalább megpróbálták, még akkor is, ha rettentő, rettentő bizarr végeredménnyel járt is a konyhai kalandozásuk.

A törvény 6 százalékban maximalizálta a zsidók arányát a szellemi foglalkozásokban, valamint megtiltotta zsidók alkalmazását több iparágban is.

De nehéz az iskolatáska

Szia Picúr, megvárhatlak?

iskola a határon

A britek átlag negyvenezer forintnak megfelelő fontot dobnak ki az ablakon. Meglepetés: bár a nők töltenek több időt a tükör előtt, a férfiak költenek többet a külsejükre.

A szülés utáni szex mindkét féltől alkalmazkodást és kompromisszumokat kíván. Utánajártunk, mit mond erről a tudomány, és mit az érintettek.

Az új szabályozás miatt nem marad poros a lakása, csak a villanyszámlája csökken. Minden arról, hogyan válasszon szeptember 1. után.


Tovább a Dívány Címlapjára

Feleségem fél a nagy autóktól, viszont a gyerek cuccainak kell a hely. Megbízható, de nyúzható legyen. Lehetőleg német, a japánt nem bírom.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább a Portfolio címlapjára

Szeptember elsején a legnagyobb troll az volt, aki szolidaritási mozgalmat hirdetett. Ismeretlen lányok meztelenül fotózkodnak.

pucérkodás

pedig van rajta bikini

Tovább a Napi címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára
Tovább a Travelo címlapjára

Több mint 2 hónapos kemény munkát követően, melynek során nagyjából 72 országból közel 1200 rövidfilm került az előzsűri elé - kategóriánként hozzávetőlegesen 135 animáció, 165 kísérleti és 835 fikciós film - megszületett a 10. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál versenyprogramja.

színház

A gyerekkor kis drámái, komikus és idilli pillanatok, a kamasz évek tragikomikus eseményei, egy polgárlány mindennapjai jelennek meg előttünk. Aztán hirtelen minden megváltozik: 1944 rémképei kerülnek elő a valamikori pesti kislány múltjából, hogy szembesítsenek bennünket saját közös múltunkkal...

koncert

Három nagyszerű csapat egy estén: Mueran Humanos argentin-német fiú-lány duó a szex és a hipnózis bűvöletében, Nao Katafuchi japán egyszemélyes gitáros-szintis és a bécsi Gran.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!