Márk
6 °C
21 °C

Geréb Ágnes 3500 illegális otthon szülésnél volt jelen, amíg 2010-ben le nem tartóztatták. Még mindig több büntetőügye van folyamatban, az egyik meghalt újszülött szülei kártérítési pert is indítottak ellene. A szülés szeretete viszont nem apad benne.

A tévesen fényevéssel hírbe hozott szülők és a nagyszülők feje felett 15 év börtön lebeg. Ők ártatlannak mondják maguk, csakúgy, mint a természetgyógyász és a gyerekorvos.

Koreai minket is legyűrt a divízió I/A-csoportos jégkorong-vb-n, a 2018-as téli olimpiára épül a csapatuk, amely mindenkinek fontos, de ezt a meccset mi szúrtuk el a legjobban. Ziccerek nélkül nincs siker.

tovább...

Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk

Mást vár el egy húsz és egy hatvan éves a munkahelyétől, de vannak alapvető igények, mint az elegendő friss levegő, a jól használható közösségi tér, vagy a gerincet kímélő munkaállomás. Mik a trendek, és mire ugrik a munkavállaló?

támogatói tartalom

Jön-e velem nagysád shimmyt járni?

Világi Oszkár, a leggazdagabb felvidéki magyar véletlenül lett jogász, majd politizálni kezdett, és a csehszlovák parlament alelnöke lett. Ma ő vezeti a Slovnaftot, a legnagyobb szlovák céget, övé a DAC focicsapata, a Csíki Sör is a befolyása alatt áll.

Shimmy ma a táncok fennkölt csúcsa

Bizsereg a talpam, nem tud várni

hottentotta tamtam szól

Ajándékba kaptuk eztet mink az ántánttól

"Novák Előd akkori pártja az orosz vezetés szövetségese volt Magyarországon, ha ő bántja az emlékművet, az úgy látszik, nem baj."

Minden háború, népirtás, mészárlás és más ember által ember ellen elkövetett szörnyűség a beszéddel, az ideológiával kezdődik.

Tovább a Dívány Címlapjára

A meghibásodás valószínűsége alapján az A6-os a legjobb a DEKRA felmérésében, amelyet mintegy 15 millió autó adatai alapján készítettek. Németországban.

  • Honda Civic 1,5 – 2017.

Állatkodni csak ez kéne

Az 1,5-ös kisturbó a nagyobbik, de így is igazi luxuscikk. Ahogy a futómű, és az egész autó is.

Tovább a Totalcar címlapjára
Tovább az Inforádió címlapjára

Villák, társasházak, családi nyaralók és még panelek is vannak a sokaknak csak örök álom városrészben. Ahol már régóta tényleg a Holdig érnek az árak.

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!