Gyöngyi
9 °C
9 °C

A nagy ellenzéki tüntetés elmaradt, a Jobbik, a DK és a Momentum néhány száz embert tudott megmozgatni, közben Orbán Viktor beszédét az esőben is több ezres derékhad hallgatta. Így telt október 23-a.

tovább...

nothing better to do

rip and tear

hellraisers ball

over the edge

Videók
  • régi idők október 23-a

Kilőtték a szemét? Minek ment oda!

Videós összefoglaló az őszödi beszédtől kezdve 2006. október 23-ig: a tévészékház ostroma és rendőri túlkapások, ahogy ma látják a tíz évvel ezelőtti tüntetők.

Itt egy film, ami Rotschild Klára divatjáról is, meg az 1956 utáni időszakról is szól, csak sajnos nem lettem tőle okosabb.

Tovább a Dívány Címlapjára

Egy akkori 911-esnek 200 lóerő kellett volna, hogy úgy menjen, mint a zseb-Fiat, de csak 130 volt neki. Ez a Fityó úgy evett Porschéket, hogy azok még rángatóztak egyet a szájában.

Tovább a Totalcar címlapjára

A netezők nem hiszik el

Tovább az Inforádió címlapjára
  • Különlegességek nyomában

Álomszép balatoni házak egy csokorban

A Balaton környékén nem kell nagyítóval keresni a luxusingatlanokat, viszont most megpróbáltunk olyanokat összegyűjteni egy csokorba, amik nemcsak szépek és drágák, de van bennük még valami kis plusz is, ami igazán különlegessé teszi őket.

Egyre több panel újul meg a körülötte lévő közterülettel együtt. A magas házak legfelső emeletein lévő panorámás lakások pedig egyenesen kuriózumnak számítanak.

A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca. A város igyekszik lépést tartani ezzel az irammal, és a beruházók is látnak fantáziát a városban.

Még 113292 ingatlan
Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!