Árpád
3 °C
12 °C

Lehet, hogy Havas Henrik nőket zaklatott, de az újabb vád olyan helyen jelent meg, amiben épeszű ember nem bízik. Az óvatosságnak más oka is van.

Hogyan jutott el egy fiatal, jó modorú kántor az ügyeskedésen át odáig, hogy végül tömeggyilkos legyen? Mi történt a biatorbágyi viaduktnál, és hogy végezte Matuska Szilveszter?

tovább...

A zokogástól nem tudta elmondani a köszönőbeszédét sem. Berlinben, a díjátadó után beszélgettünk Európa legjobb színésznőjével, Borbély Alexandrával, aki Juliette Binoche elől nyerte el a díjat.

Ekete pekete cukota pé

Csiszi á, csiszi-bé

Ábel-bábel dominé

Videók

Van egy óriási tavunk, amit az év felében senki sem használ. De mit lehetne tenni a Balatonnal - azon kívül, hogy megfürdünk a négyfokos vízben?

A miniszterelnök és a Jobbik vezetője egész évben osztották egymást. Most kisípoltuk a megfelelő szavakat, hogy 18 év alattiak is követhessék az Orbán-Vona szópárbajt.

Boldizsár Ildikó meseterapeutával kamaszkorról, női hősökről, filmekről, és persze mesékről beszélgettünk.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Austin Princess A135 Vanden Plas LWB Limousine

Hamis Rolls valódi ízzel

Nem lehet más, a vak is látja, hogy Rolls-Royce, a királynő is ilyennel járt. De nem. A motorja sportkocsié, a teste könnyűszerkezetes, a múltja zűrös. És igen, a királyi szál megvan.

Tovább a Totalcar címlapjára

191 centi a vörösszőnyegen

ez szerintük #staystrong?!

Tovább az Inforádió címlapjára

Akinek van vendégszobája, valószínűleg már beleesett abba az ördögi csapdába, hogy tárolónak használja. Az ünnepi szezonban ismét előtérbe kerülhet a helyiség, mégiscsak a vendégek elszállásolására alakították ki.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!