Előd
7 °C
16 °C

Egy csapadékmező rondít bele az indián nyárba.

tovább...

Videók

„Néha az a benyomásom, hogy a jegyzetet el sem olvasták, helyette inkább egymás anyját szidják, olykor még napok múltán is.“

Vajon mikor jutunk el oda, hogy felvállaljuk, az életünkért mi vagyunk a felelősek?

Tovább a Dívány Címlapjára

Egy akkori 911-esnek 200 lóerő kellett volna, hogy úgy menjen, mint a zseb-Fiat, de csak 130 volt neki. Ez a Fityó úgy evett Porschéket, hogy azok még rángatóztak egyet a szájában.

Tamás ezredfordulós Volvójának példáján keresztül mutatjuk meg, mire számíts, ha nagy és kényelmes svéd családi autóra vágysz. Tapasztalatok, tanácsok, púder nélkül.

Tovább a Totalcar címlapjára

üzenet a magyar tiniknek

Tovább az Inforádió címlapjára

A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca. A város igyekszik lépést tartani ezzel az irammal, és a beruházók is látnak fantáziát a városban. Debrecenben tavaly 16%-kal emelkedtek az ingatlanárak, így a vidéki városok közül már csak egyedül Győr előzi meg.

Egyre több panel újul meg a körülötte lévő közterülettel együtt. A magas házak legfelső emeletein lévő panorámás lakások pedig egyenesen kuriózumnak számítanak.

Felülről, a zajos tömegtől távol figyelni az eseményeket a kivételesség, különlegesség érzésével tölti el az embert. Íme, a világ legszebb penthouse lakosztályai Rómából, Beverly Hills-ből és a Hawaii-szigetekről!

A nálunk is gyakran koncertező Nick Cave 60. születésnapja adja az apropót, hogy összeszedjük a legjobb filmzenéit.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!