Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Doszpottal újulhat meg a Kékfény

2005.01.11. 08:03
Az MTV legsikeresebb műsorai az év elején sorra újulnak meg, a Kékfény is új díszletet kap, és új műsorvezetőként Doszpot Péter exrendőr, MSZP-s képvsielő neve is felmerült, értesült a Magyar Nemzet. Doszpot szívesen lecserélné képviselői mandátumát a műsorvezetői posztra, mert az MSZP-től nem azt kapta, amit ígértek neki.
A Magyar Televízió (MTV) Kékfény című műsorában tűnhet fel műsorvezetőként Doszpot Péter, írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a köztelevízió szakmai köreiben felmerült a volt rendőrtiszt, jelenleg az MSZP képviselőjének neve.

A lap érdeklődésére az MTV elnöke, Rudi Zoltán megerősítette, hogy valóban a bűnügyi magazin megújítását tervezik, mint ahogy az már megtörtént az Este, és februárban megtörténik a Híradó esetében is. Személyi kérdésekről ugyanakkor nem árult el információkat, csak annyit, a nézettség növelése érdekében a műsorvezetők cseréjével is próbálkoznának.

Nem azt kapta, amit ígértek


Doszpot Péter
A Magyar Nemzet megkeresésére, Doszpot elmondta, szívesen lemondana képviselői mandátumáról a Kékfény műsorvezetőségéért cserébe. A volt rendőr már korábban, novemberben jelezte, hogy "nem azt ígérék", amit az MSZP-től az elmúlt két évben kapott.

Doszpotnak a lap információi szerint egy rendészeti államtitkári posztot ígértek, amiből végül semmi nem lett. 2003 januárjában az is fölmerült, hogy ő vezethetné a a pénzügyőrség külünleg ügyekkel foglalkozó főosztályát, ám erről a posztról végzettség hiányában le kellett mondania.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.