Zalán
6 °C
19 °C

Doszpottal újulhat meg a Kékfény

2005.01.11. 08:03
Az MTV legsikeresebb műsorai az év elején sorra újulnak meg, a Kékfény is új díszletet kap, és új műsorvezetőként Doszpot Péter exrendőr, MSZP-s képvsielő neve is felmerült, értesült a Magyar Nemzet. Doszpot szívesen lecserélné képviselői mandátumát a műsorvezetői posztra, mert az MSZP-től nem azt kapta, amit ígértek neki.
A Magyar Televízió (MTV) Kékfény című műsorában tűnhet fel műsorvezetőként Doszpot Péter, írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a köztelevízió szakmai köreiben felmerült a volt rendőrtiszt, jelenleg az MSZP képviselőjének neve.

A lap érdeklődésére az MTV elnöke, Rudi Zoltán megerősítette, hogy valóban a bűnügyi magazin megújítását tervezik, mint ahogy az már megtörtént az Este, és februárban megtörténik a Híradó esetében is. Személyi kérdésekről ugyanakkor nem árult el információkat, csak annyit, a nézettség növelése érdekében a műsorvezetők cseréjével is próbálkoznának.

Nem azt kapta, amit ígértek


Doszpot Péter
A Magyar Nemzet megkeresésére, Doszpot elmondta, szívesen lemondana képviselői mandátumáról a Kékfény műsorvezetőségéért cserébe. A volt rendőr már korábban, novemberben jelezte, hogy "nem azt ígérék", amit az MSZP-től az elmúlt két évben kapott.

Doszpotnak a lap információi szerint egy rendészeti államtitkári posztot ígértek, amiből végül semmi nem lett. 2003 januárjában az is fölmerült, hogy ő vezethetné a a pénzügyőrség külünleg ügyekkel foglalkozó főosztályát, ám erről a posztról végzettség hiányában le kellett mondania.

Wellness hétvégék belföldön

A kényeztetés egész évben jár Önnek. Válasszon a legjobb ajánlatokból!

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!