Gyöngyi
2 °C
13 °C

Döntés a kurátorokról

2002.05.21. 18:57
Megválasztotta az MSZP-nek és az SZDSZ-nek a közszolgálati médiumok kuratóriumi elnökségeibe jelölt tagjait keddi ülésén az Országgyűlés.
Az Országgyűlés megválasztotta a leendő két kormánypárt jelöltjeit a médiakuratóriumok elnökségébe. A határozathozatal előtt Rogán Antal, a Fidesz frakció nevében azt hangoztatta, ha felkérik az MSZP-t és az SZDSZ-t arra, hogy delegáljanak tagokat a médiakuratóriumokba, akkor a Fideszt és az MDF-et is fel kell erre kérni. Wekler Ferenc parlamenti alelnök bejelentése szerint ezt a házelnök megfogja tenni.

Az új tagok

Az Országgyűlés Agárdi Pétert a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának elnökhelyettesévé, Ambrus Györgyöt, Gellért Kis Gábort és Szente Pétert ezen kuratóriumi elnökség tagjává; Kocsis Andrást, a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának elnökhelyettesévé, Gombár Józsefet, Haraszti Miklóst és Kozák Mártont ezen kuratóriumi elnökség tagjává; Bíró Sándort, a Hungária Televízió Közalapítvány Kuratóriumának elnökhelyettesévé, Halák Lászlót, Hamburger Mihályt és Ördögh Szilvesztert ezen kuratóriumi elnökség tagjává; Marosi Györgyöt, a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának Ellenőrző Testülete elnökévé, Kirschner Pétert ezen testület tagjává, Fehér Zsuzsát, a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának Ellenőrző Testülete elnökévé, Szabó Attilát ezen testület tagjává, valamint Farkas Istvánt, a Hungária Televízió Közalapítvány Kuratóriumának Ellenőrző Testülete elnökévé és Solti Gábort ezen testület tagjává választotta.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!