Ágnes
-13 °C
0 °C

Elindult a hajramagyarorszag.hu

2002.06.06. 12:33
Elindult a Szövetség a Nemzetért polgári kör honlapja. Az oldal külső megjelenése egyelőre még ideiglenes és az sem derül ki, hogy kik szerkesztik.
Szerdán elindult a "Szövetség a Nemzetért" internetes honlapja, a www.hajramagyarorszag.hu címen.

Másik nyilvánosság

A polgári kör szerdai találkozójáról kiadott közlemény szerint ez a fórum hivatott gyors és aktuális híreket, véleményeket, javaslatokat eljuttatni mind a polgári körök tagjaihoz, mind a magyar polgárokhoz. A site várhatóan fontos szerepet fog betölteni abban a másik, nem hivatalos nyilvánosságban, amelynek megteremtését és támogatását ajánlotta hívei figyelmébe Orbán Viktor, volt miniszterelnök, aki Makovecz Imre építész irodájában 15 politikussal és közéleti személyiséggel megalakította a szövetséget a közelmúltban.

Ideiglenes

A honlap tartalmazza azt a felhívást is, amely arra kéri a látogatókat, küldjék meg ötleteiket a végleges arculat és tartalom kialakításához. Erre szükség is lesz, mert az oldal néhány nyilatkozaton és Orbán Viktor beszéden kívül szinte semmit sem kínál a látogatónak. A Szövetség a Nemzetért alapíró okiratát két helyen is olvashatjuk, ugyanakkor a "dokumentumok" linkre rákattintva csak egy fehér felület tűnik fel. Nem működik a fórum és a vélemény rovat sem. A "Védjük meg együtt a demokráciát!" felirat mögött a Fidelitas havonta megjelenő "polgári értékeket hordozó" lapjának régebbi számait találhatjuk. Ezeken kívül már csak a Batthyány Lajos Alapítvány oldalára szörfölhetünk át és megtudhatjuk a Demokrácia Központ telefonszámát is.

Azt viszont nem, hogy kik és hol szerkesztik az oldalt, mert impresszuma mincsen.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.