Ambrus
-7 °C
3 °C

Könyvet ír Gyurcsány Ferenc

2005.08.19. 08:57
Szeptemberre jelenhet meg Gyurcsány Ferenc miniszterelnök könyve, amely elődjei műveivel ellentétben szakpolitikai kérdésekkel foglalkozik, értesült a Magyar Hírlap.

Nyolcvanoldalas könyvet ír Gyurcsány Ferenc még a nyáron, a téma ideológia és szakpolitika lesz, értesült a Magyar Hírlap. Az információt Gyurcsány köreiben nem cáfolták, de nem is erősítették meg.

A könyv várhatóan szeptemberben jelenik meg, és a szakma és a kormányzat közötti párbeszédet erősíteni szándékozó, brit mintára pár hónapja létrejött Demos Magyarországért Alapítvány fogja kiadni.

A lap információi szerint a kormányfő még a nyaralására is magával vitte laptopját, hogy a pihenés és a család mellett a könyvvel is foglalkozhasson.

Tony Blair nyomában

Gyurcsány értekezik a nyugdíj- és egészségügyi rendszerek reformjáról, és megpróbálja nemcsak lefordítani, de továbbgondolni Tony Blair hasonló irányú, "harmadik utas" próbálkozását, értesült kormányközeli forrásokból a Magyar Hírlap.

A rendszerváltás utáni magyar miniszterelnökök közül hivatali ideje alatt Horn Gyula írt könyvet (Cölöpök). Orbán Viktor később adta ki beszédeit tartalmazó könyvét, amivel 18 millió forintot keresett.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!