Milyen fonalból köti a pulóverét Kudlik Júlia?

2009.01.08. 00:01

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Külön tévét az autópiaci áraknak és a rocknak. És megint Ipper Pál. Üzenetek a TV2-nek. 1989. január 8., vasárnap

Én azt szeretném, hogy legyen TV3 is. Ki ennek az ügyintézője, hogy lehetne ezt megvalósítani? És azon csak kemény rock és zene menjen. Meg persze az autópiaci árak. Köszönöm szépen.

Sok szeretettel köszöntöm azokat, aki a kettes műsort csinálják. Nagyon, nagyon tetszik és csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi van Vértessy Sándorral, mert olyan nagyon régen láttam. Nem tetszik tudni engem visszahívni, mert utcáról beszélek, de nagyon szeretném ha bemondanák, hogy mi van vele, mert én nagyon szerettem őt. Köszönöm szépen. Jó estét kívánok!

Szeretnék érdeklődni, hogy Kudlik Júlia műsorvezető milyen fonálból köti a pulóverét, amit most délután láttunk a képernyőn. Nagyon szép, nagyon tetszik és szeretnénk tudni, hogy mi a neve. Köszönjük szépen.

Mester Ákos megjegyzésével kapcsolatban telefonálok. Milyen kifejezés az, hogy “lebukott pártvezér”? Embertelennek tartom, ezt a megnevezést.

Ipper Pál mit keres a Magyar Televízióban?

A Köves utcai HÉV aluljáróban van egy bérletárusító fülke és öt éve nincs ott senki. Üresen áll, nincs nyitva. Intézkedést kérek a kaszásdűlői lakótelep nevében.

Jó estét kívánok, nem mondok számot. Ne zsidózzunk, azt nézzük meg, hogy rendes ember-e?

Hivatásos katonaként érdeklődöm, hogy az Országgyűlés által lefaragott honvédelmi költségvetés milyen hatással lesz a hivatásos katonák életére? Mi lesz kisebb? A hadsereg? A katonák száma? A hivatásos katonák fizetése? A szociális juttatások? Szeretné, ha valamelyik hivatásos katona a vezetésből válaszolna ezekre a kérdésekre.

És még sok dokumentum, részlet 89-ről az OSA honlapján.