Hogy hangozhat el olyasmi, hogy itt szegénység van?

2009.01.09. 00:58

A blogról

Ez a blog egy napi válogatás arról, hogy mi történt 1989-ben. Beszámolunk a legérdekesebb hírekről, interjúkról, bemutatjuk a szereplőket, és megtudhatja azt is, mit hallgattunk, olvastunk, néztünk a moziban húsz éve, és milyen telefonok érkeztek a frissen induló TV2-höz és a Szabad Európa Rádióhoz. Ráadásul elolvashatja azokat a napi információs jelentéseket, amiket az MSZMP korabeli vezetői is megkaptak.

Partnereink

Videók

Stadinger István, az Országgyűlés elnöke volt a közszolgálati kettes vendége. Nem mindenki szerette. Üzenetek a TV2-nek – 1989. január 9., hétfő

Stadinger Istvánnak üzenem, hogy gyűlik már az aláírás, hogy visszahívják mint országgyűlési képviselőt. Köszönöm.

Ágoston Ottó nyugállományú törzszászlós vagyok és Stadinger elvtárstól kérdezem, hogy neki van-e olyan gondja, hogy a Trabantjának befagy a hűtővize a Parlament előtt addig, amíg mesél nekünk a tévében különböző dolgokról?

Miért van az, hogy egy országgyűlési képviselő a parlamentben egy bizonyos témában nem képes dönteni. Nincs véleménye? Hogy lehet ez, ha százezreket képvisel?

Stadinger elvtársnak milyen iskolája van, hogy ilyen posztot tölthet be? Jelenleg és a múltban is.

Köszöntöm Stadinger urat, és fel vagyok háborodva, hogy a fiatalok követelőznek és semmit nem tesznek. Én 70 éves vagyok, a háborút a Várban, ’56-ot a Mártonhegyi úton töltöttem. Ezek a fiatalok semmi munkát nem hajlandóak végezni.

Nagyon meg vagyunk elégedve a TV2 programjával és élvezettel figyeljük az adást. Most a Stadinger úrral folyó beszélgetést figyeljük, és nagyon érdekelné a családomat és engem is, hogy mi a véleménye az iménti, Ipper Pál által felolvasott témáról? Ugyanis a Magyar Nemzet is leközölte azt a cikket, hogy 18 hullát találtak Gyulánál. Mi az Országgyűlés elnökének a véleménye a magyar-román viszonyról? Mennyiben lehet ezt megengedni, hogy mi magyarok nem méltóképpen viselkedünk az erdélyi menekültekkel szemben?

Pozsonyi János vagyok és Ipper Páltól kérdezem, hogy hogy hangozhat el olyasmi, hogy itt szegénység van? Elhangozhat-e ilyesmi ebben az országban? Ipper Pálnak mi a véleménye?

Amikor családok nyomorognak, szükséges-e például a Telesport munkatársainak vadonatúj egyenruhában megjelenni a képernyőn? Nem lehetett volna ezt az összeget másra fordítani?

Hogyan lehet egy országos listán bekerült tisztviselőt visszahívni?

Mikor kapjuk vissza a Kossuth címert?

További részletek 89-ről az OSA honlapján.