Felvételi: csütörtökig lehet módosítani

2010.07.06. 08:48
Csütörtökig pótolhatják hiányzó papírjaikat, módosíthatják adataikat, illetve a jelentkezéskor megjelölt szakok sorrendjét azok a diákok, akik a 2010 szeptemberében induló egyetemi, főiskolai képzésekre jelentkeztek - közölte az Educatio.

A dokumentummásolatok pótlását, illetve az adatmódosítást elektronikusan, a www.felvi.hu oldalról elérhető e-felvételi segítségével, illetve postai úton (az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címen) lehet megtenni.

A hiányzó papírokról - így például a bizonyítványmásolatokról, valamint a többletpontokról szóló igazolásokról - elég egy A/4-es méretű, fekete-fehér másolatot csatolni. Fontos, hogy a másolat jól olvasható, valamint egyértelműen azonosítható legyen, azaz szerepeljenek rajta a jelentkező neve és személyes adatai, valamint a 12 jegyű felvételi azonosító száma - emlékeztet az Educatio.

Legkésőbb július 8-ig lehet módosítani a jelentkezéskor eredetileg megadott intézmények, szakok sorrendjét is. Ezt csak egyszer lehet megtenni, és csak a már megjelölt helyeket lehet változtatni, új jelentkezési helyet nem lehet megjelölni. Az adatok feldolgozottságát a www.felvi.hu oldalon - regisztráció után - elérhető "Én felvim" szolgáltatás segítségével ellenőrizhetik a jelentkezők.

A hivatalos ponthatárok elsőként július 22-én, csütörtökön késő este, a www.felvi.hu-n jelennek majd meg, a regisztrált jelentkezők pedig a személyes oldalukon névre szólóan is meg fogják találni a jelentkezéseikhez tartozó ponthatárokat.