Melegpornót tettek ki Orbán Viktor facebook-oldalára

2010.08.08. 10:38 Módosítva: 2010.08.08. 13:08
Vasárnap hajnalban valaki egy az elnöki beiktatásról szóló videót tett fel Orbán Viktor rajongói facebook-oldalára, amin a bevonuló közméltóságok és az elnöki pár integetése után cenzúrázatlan melegpornó volt látható. A videót nem sokkal cikkünk megjelenését követően, pár perccel 11 óra után leszedték.

Dr. Schmitt Pál címmel melegpornó felvételeket tartalmazó képsorok kerültek fel Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos facebook-oldalára. A felvétel vasárnap délelőtt még az elsők között szerepelt a rajongók által feltöltött videók csoportjában, így a facebook-profil főoldaláról is elérhető volt. A képsorok tartalma talán azért is kerülhette el az oldal üzemeltetőinek a figyelmét mert a pénteki elnöki beiktatás felvételeivel kezdődik.

Az alig két perces videón az ország főméltóságainak bevonulása után, az elnöki pár sajtónak való integetését követően egyszer csak cenzúrázatlan melegpornó következik két férfi főszereplésével.

Kattra nagyobb!
Kattra nagyobb!

A filmet a facebook adatai szerint vasárnap hajnali 2 és 3 között tölthették fel. Körül-belül egy órával azután, hogy az Index hírt adott róla a videót törölték az oldalról, sőt jelenleg egyáltalán nem érhetőek el a rajongók által feltöltött filmek a profilról.

A facebook üzemeltetőjének bejelentést tettek az ügyről, de, mint azt az oldal moderátora a Független Hírügynökségnek elmondta, nem tesznek rendőrségi feljelentést.