Három helyen indít jelöltet a Kétfarkú Kutya Párt

2010.08.10. 18:12
Két polgármester-jelöltet és egy főpolgármester-jelöltet indít a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) az őszi önkormányzati választásokon.

A főpolgármesteri ajánlócédulákat Victora Zsolt gyűjti, Szegeden Kovács Gergő lenne polgármester, a VII. kerületi önkormányzat polgármesteri székét pedig Mogács Dániel szeretné megkaparintani.

Victora Zsolt főpolgármester-jelölt, aki egyébként egy Király utcai galériát vezet, mobil kátyúk bevezetésével, a Sopron-Záhony metró megépítésével, és egy Gellérthegy alatti energianyelő megtervezésével kampányol a szavazatokért.

Kovács Gergő a párt (amit hivatalosan Kétfarkú Kutya Egyesületként jegyzetek be) elnöke az általános kampányígéretek közül a sör ingyenessé tételét, az örök élet (plusz 20 nap) lehetőségét, és a széleskörű adócsökkentést emelte ki. Közölte, az MKKP alternatívát kínál azoknak, akik egyik politikai szervezetre sem akarnak szavazni.

Mogács Dániel erzsébetvárosi polgármester-jelölt helyett szóvivője, Litkai Gergely humorista ismertette a párt helyi programját. Eszerint küzdeni fognak többek között a kerületszámok római írásmódja ellen, saját polgármestercellát ígérnek a kerületi hivatalban, ha a polgármestert véletlenül letartóztatnák, ne legyen távol a munkahelyétől.

Kijelentette: Mogács győzelme esetén hadsereget toboroznak a kemény parkolóőrökből és elfoglalják a szomszéd kerületeket.