Előkerültek Meggyes helyettesének pornóképei

2010.09.20. 12:35
Egy pornóportálon bukkantak fel Knapp János korábbi esztergomi alpolgármester meztelen képei. A tíz éve készült magánjellegű fotókat Knapp gépéről lopták el, és többször próbálták már velük politikailag zsarolni, mondta az Indexnek a fideszes politikus.

Öt „intim családi” fénykép került nyilvánosságra a napokban a pina.hu oldalon az esztergomi alpolgármesterről. Az egészalakos meztelen képeket is tartalmazó sorozatot egy lolkabolka nevet használó juzer töltötte fel a pornóoldalra.

Knapp János a sok botrányt túlélt Meggyes Tamás esztergomi polgármester helyettese volt az elmúlt évtizedben. Az alpolgármester augusztusban vonult vissza, és jelentette be, hogy az új ciklusban már nem Meggyes oldalán kívánja folytatni a politizálást. Meggyes a városban maradt, Knapp a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyei listáján jelöltette magát.

Az alpolgármester az Index kérdésére elismerte, hogy a megjelent fotókon ő szerepel, de mint mondta: a képeket második feleségével maguknak készítették. Az alpolgármester szerint az 1999-ből vagy 2000-ből származó fényképek egyik számítógépének feltörésével kerültek idegen kézbe.

A képek először 2008-ban bukkantak fel újra. "Ez még csak a kezdet" - ezzel a kísérőszöveggel érkezett Knapp irodájába és a Fideszhez egy-egy levél, amelyhez fénymásolatokat mellékeltek a feladók. A küldeményt alig néhány nappal Meggyes Tamás házának és autójának felgyújtása előtt kézbesítették. A képlopás miatt az alpolgármester rendőrségi feljelentést is tett.