Kié legyen az Aranygúnár?

2010.09.28. 15:09
Lehet, hogy a magyar politikai élet nyomorult, teszetosza, kicsinyes és korrupt, de legalább jól el vagyunk látva igéző nőkkel és pimaszul jóképű férfiakkal. A legjobb csajokról néhány nap múlva szavazhatnak, most a gúnárok kerülnek sorra. Vagyis itt következik a hét végi önkormányzati választások férfi indulói közül a tizenegy legjobb pasi. Döntsék el, hogy ki a legjobb pasi a választásokon!

Nem illik ilyesmivel kezdeni egy cikket, de elképesztően nehéz előválogatáson vagyunk túl. Kötésig jártunk a megnyerő mosolyokban, hólapáttal voltunk kénytelenek a szerkesztőség sarkába tolni a pajkos, szilaj és érzéki tekinteteket, raklapszámra álltak a duzzadt, harapós és pengevékony ajkak, stószokban a kisfiús gödröcskék, a férfias borostát meg műtrágyás zsákokban tároltuk a fal mellett.

Ilyen mennyiségű jóképű féfi közül kellett kiválogatnunk azt a Chippendle-csapatot, akik most szórakoztatni fogják Önöket. Gusztálják végig őket, aztán szavazzanak az Igazira! Dohánylevél, levendula, verejték és gépzsír illatát érzem, már itt is vannak a fiúk:

 

Molnár Gyula, MSZP, Újbuda, polgármesterjelölt
Lehetőséget a vendéglátóiparnak!

polpasi8

Vannak, akik egy férfitól nem babaszerű szépséget, kifinomult érzékenységet vagy éppen durva favágóhangulatot várnak, hanem dörzsöltséget és tapasztalatot. Gondolom, ők ábrándoznak Molnár Gyula pengeszájú pincérfigurájáról. Sose mertük kimondani vagy leírni azt, hogy „jó értelemben vett vagány”, de ha Gyulára néztünk, mindig ezt gondoltuk.

Horváth Soma, MSZP, Szombathely, 12. vk.
A magazinfiú

polpasi1

Csupa autóstáskás, potrohos, középkorú komancs? A nagy túrót! Az MSZP-ből legalább férfifronton nem tűnt el a kezdeményezőkészség! Nem szeretnék arra gondolni, hogy nem a tesztoszteron tombolása, hanem a tapasztaltabb vállalkozók hiánya okozta, hogy országszerte rengeteg fiatal, dögös szocialista próbál bejutni a helyhatóságokba. De mindegy is, ha a végeredmény ilyen. Mit szólnak például a Versace-reklámból előpattant, egyszerre markáns, férfias és kisfiús Somához, aki ráadásul színész? Minket meggyőzött, bár lenne drága, fényes papíros politikai magazin félmeztelen fotókkal!

Pető Tibor, Fidesz, polgármesterjelölt, Vác – Mr. Állkapocs

polpasi3

Ha a férfierő döntene, Vácott meg se kéne tartani a polgármester-választást. Ki lehet keményebb, ugyanakkor szinte kisfiúsan érzékenyebb Pető Tibornál? Ugye mindenki felismerte, ő a kétszeres evezős világbajnok, így a Legjobb Lokális Politikai Felsőtest különdíját nyilván ő fogja elvinni, de nem lennék meglepve, ha a Legdögösebb Állkapocsért járó aranyszobrocska is az ő vitrinjében landolna.

Márkos Attila, független–MSZP, Komárom, polgármesterjelölt
A nemzeti és szocialista huszárkapitány

polpasi5

A magyar férfi lovon mindig vonzóbb, talán mert a ló kellemes, de intenzív testszaga elnyomja az övét. Lehet, hogy ez az animális vonzerő bírta rá a komáromi szocialistákat, hogy a nem egyszerűen pártonkívüli, de közismerten jobboldali Márkost, a helyi Magyar Lovas Színház tulajdonosát, a Nemzeti Lovas Őrség komáromi alegységének parancsnokát indítsák. Aki álmában huszártisztekkel cicázik, ide húzza az ikszet! A tippet köszönjük Pjotr Verhovenszkijnek.

Kocsis Máté, Fidesz, Józsefváros, polgármesterjelölt 
A szemtelenül jóképű fregoliember

polpasi10

Még egy ilyen, Bundesliga-szintű mezőnyben is sportszerűtlenség elindítani Kocsist, aki egyszerre az SP-rajongók álma és a nagymamák bálványa. És, amint mellékelt képünk jól illusztrálja, a kőkemény hegymászó közösségnek is tud újat mutatni. A politikus ikonikus választási portréja annyira sugárzó, hogy azt emögé a link mögé kellett elrejtenem. Nem is tudjuk elképzelni, hogy mi történik a szavazófülkékben, ahol Kocsis „Holt költők társasága” Máté magával Komássy „Duckface” Ákossal csap össze. Lehet, hogy sorban gyulladnak majd ki az urnák!

Tordai Bence, LMP, Újlipótváros, polgármesterjelölt
A lehengerlő álzsűritag

polpasi9

Nyilván nem kevés leány és ifjú szíve dobban meg, ha az LMP ifj Malek Miklósa, Tordai Bence temeti éppen a kapitalizmust. A legkeményebb globális korporáció is megremeg, ha egy ilyen erotikus szájjal rendelkező sírásó lengeti felé eszközét, az ördögbotot.

 

Komássy Ákos, MSZP, Józsefváros, polgármesterjelölt
A duckface magyarországi nagykövete

polpasi7

Tizennégy éves, kurvának maszkírozott kiscsajok önfotóiból lett intenetes jelenség a duckface vagy kacsaszáj. Ehhez úgy kell csinálni, mintha szilikonajkunk lenne. Irtó szexi, ha egy magyar férfipolitikus képes együtt úszni a webkettes áramlatokkal, pont most, amikor Keleti Györgyi prostituáltak futtatása miatti pere rettegéssel tölti el a teljes magyar duckface-közösséget. Hajrá, Ákos, hajrá, kacsák! Ja, és ugye mindenki észrevette, hogy emberünk egy másik hotlistás, a fideszes Kocsis Máté ellen indul!

 

Balogh Ferenc Péter, független, Inárcs
A Duna–Tisza köze Deutsch Tamása

polpasi6

„Klasszikus vidéki szépfiú, kicsit dajcs tamásos” – írta Balogh Ferenc Péterről Pjotr Verhovenszkij, akit egy rakás remek tippet kaptunk. És tessék, már a második színész a mezőnyben. Mi nem vidékizünk meg klasszikusozunk, Ferenc Péter ugyanis a magyar politikában ritka bongyor-vigyori típus megnyerő képviselője, aki nekünk akár Ionescoról is tarthatna kiselőadást. Ha Inárcson ez a klasszikus, máris nekivágunk az autópályának, és átjelentkezünk szavazni.

 

Cake-Baly Olivió, LMP, Terézváros, polgármesterjelölt
A marcipánfiú

polpasi13

Vigyázat, kedves nagymamák és gyanútlan bakfisok, a tesztoszteronba pácolt Szupercsapatban akad egy igazi „huncutka” kategóriás versenyző, a csegevarapólósok kedvence. Ha külföldi nő- vagy férfi ismerőse nem ismeri a helyes szó jelentését, mutassa meg neki Olivió képét ebben a cikkben!

 

Staudt Gábor, Jobbik, főpolgármester-jelölt, Budapest
Sportosan hörcsögös

01

Kedves magyar filmesek és ideiglenesen hazánkban forgató külföldiek! Ha angol magániskolában vagy elit amerikai egyetem diákszövetségében játszódó alkotást forgatnak, gondoljanak Staudt jelöltre! De emberünk szerintem akkor sem jönne zavarba, ha kanadai hokist vagy búr rögbijátékost kéne alakítania. Vajon tényleg annyira lefutott a verseny a Legdögösebb Állkapocsért járó aranyszobrocskáért? Gáboré brutálisan izmos, ugyanakkor megmaradt benne valami keresetlenül kisfiús hörcsögösség, ami további jó pont lehet ebben az uniformizálódott világban.

Horváth Csaba, MSZP, főpolgármester-jelölt, Budapest
A csillagszemű juhász

polpasi15

Nő vagy férfi legyen a talpán, aki állja Csaba delejező pillantását. A némafilmes szempár emberünknek a réges régi világban alispáni pozíciót hozott volna, a mostaniban bizarr plakátkampány végén jól kikaphat vele a főpolgármesteri versenyben. De mi nem a győzteseket, hanem a szép fiúkat díjazzuk, és ebben a műfajban Horváth nem biztos, hogy rosszul áll. Van benne valami északias érettséggel párosuló fűszeres délszaki ígéret, ami a harmincon felüli olvasók fegyelmezett szavazataival bárhová is röpítheti.

Hát ennyi volt. Előre szólok, hogy nem lesz könnyű: keményítse meg a szívét és a hüvelyk- meg a mutatóujját, aztán kattinson a legjobb pasira!

Na, akkor melyikük a legjobb pasi?

Most mindenki igyon meg egy nagy pohár jéghideg vizet, és folytassa a munkáját!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport