Szoptatós melltartómodell a fideszes polgármesterjelölt

2010.09.10. 13:51 Módosítva: 2010.09.10. 19:29
A saját maga által tervezett szoptatós melltartók reklámfotóin hol egyedül, hol kisbabájával a Fidesz 2010-es badacsonytomaji polgármesterjelöltje látható. Rajzó Ildikó semmi kivetnivalót nem lát az anyaság bemutatásában.

Mikor készültek a fényképek?

Négy éve. A céget azért indítottuk, mert nem lehetett csinos szoptatós melltartót kapni, és szerettük volna megmutatni, hogy a használatban hogy néz ki egy ilyen.

Gondoltak rá, hogy más modellt keressenek?

Igen, de olyan modelleket kerestünk, akik édesanyák, mert hiteltelennek éreztük volna, ha gyermektelen nő van a képen. Mivel ez nehézségekbe ütközött, felmerült, hogy miért ne mutathatnám be a kollekciót én, a saját gyerekemmel.

Ezek szerint nem szégyenlős.

Az anyaságban semmi szégyellni való nincs, abszolút vállalni tudom magam. Ha lesétál egy balatoni strandra, azt látja, hogy ez ma már teljesen normális. Nem abban a prűd korszakban élünk, ahol az ilyesmi tabutéma lenne.

Amikor indult a polgármesterségért, eszébe jutott, hogy a reklámfotókból ügy lehet?

Fel sem merült, hogy ez bárkit valaha zavarni fog. Szoptatós melltartókat csak használat közben van értelme bemutatni: így látszik, hogy csinos és praktikus-e, és ennek a fénykép a legbeváltabb módja.

modell

A politikusokról innen-onnan előkerülő meztelen képeket többnyire  morális kérdésként szokták kezelni.

Becsület csak egy van. Nem járattam le magam ezekkel a képekkel, aki az anyaságból akar negatívumot kihozni, az saját magát minősíti.

Szoptatott közterületen?

Persze.

Ilyenkor eltakarta magát valamivel?

Minél többet foglalkozik az ember azzal, hogy elrejtse magát, annál több figyelmet vált ki. A baba arca pont eleget takar el az elől, akit ez túlságosan érdekel.

Otthon szülte a gyerekeket?

Nem, kórházban. És tejet is adtam le.

Hogyan reagáltak a történtekre a tomajiak?

Mivel az első cikk ma jelent meg, ez csak a napokban fog kiderülni. De a négy jelölt közül én vagyok az egyetlen nő, és úgy látszik, most ezzel próbálnak rajtam fogást találni.

A Blikk cikkében az áll, hogy aki a lap figyelmét felhívta az ügyre, a helyiek lenézésének, megvetésének érzi a történteket.

Valószínűleg az egyik vetélytársam áll az ügy hátterében, az újságon keresztül történő bántó üzengetés rá jellemző.