Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Dzsudzsák Balázs nem tárgyal a Fidesszel

2010.01.27. 16:57 Módosítva: 2010-01-27 17:05:33
Azután sem lehet tudni, hogy Dzsudzsák Balázs válogatott futballista milyen szerepet vállal a Fidesz kampányában, vállal-e egyáltalán szerepet, hogy blogjában bejegyzést szentelt az ügynek. Egy biztos: a Fidesszel a menedzser tárgyal majd.

„A Fidesz múlt héten valóban felvette a kapcsolatot menedzseremmel, Vörösbaranyi Józseffel, de szó sem volt arról, hogy bármilyen szerepet is vállalnék a kampányban, azaz ilyen irányú megkeresés nem történt – írja blogjában Dzsudzsák Balázs azután, hogy kedden elterjedt: a PSV futballistája a Fidesz kampányarca lesz. – Azt kérdezték, hogy egy kiadványban megjelenhetne-e, hogy azt szeretném, ha Magyarországnak olyan kormánya lenne, amely a sportot, és azon belül a labdarúgást kiemelten támogatja.”

03-dzsudzsakbalazs

Dzsudzsák azt írja, hogy a politikával nem foglalkozik, a leendő tárgyalásokat a menedzsere folytatja majd le a Fidesszel. „Éppen ezért döbbenten és szomorúan vettem tudomásul, hogy a honlapomon és más fórumokon is milyen vitát, indulatokat váltott ki mindez, egyesek már plakátokon, pártrendezvényeken láttak” – írja.

A Fidesz először a 2002-es kampányában szerepeltetett olyan embereket a kampányában, akik nem a politikában szereztek maguknak nevet. A párt Kossuth téri nagygyűlésén neves művészek mellett ott ült Egerszegi Krisztina és Güttler Károly úszó, Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa, Kovács István bokszoló.

A közvélemény egy része akkor nem értette, hogy sportolók miért vállalnak politikai szerepet. Ekkor nyilatkozta Egerszegi Krisztina a Magyar Narancsnak: „Ma már csak az fontos igazán számomra, hogy azok szeressenek, akiket én is szeretek. Nem kívánok a nemzet Egérkéje lenni. Egy átlagos ember életét élem, nem mentem el egy kereskedelmi tévéhez dolgozni, vagy más módon pénzre váltani a sportsikereimet.”

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.