Negyvenöt kórházban van látogatási tilalom

2011.02.03. 10:57
Negyvenöt kórházban, illetve egészségügyi intézményben van részleges vagy teljes látogatási tilalom. A legtöbb fekvőbeteg intézményben a szülészeti, csecsemő-, és gyermek- valamint intenzív osztályokon van zárlat.

A fővárosban és Pest megyében január 25-től látogatási tilalom van a váci Jávorszky Ödön Kórház Szülészetnőgyógyászati, Gyermekgyógyászati, valamint Újszülött Osztályán, valamint a Heim Pál Kórház Koraszülött- és pathológiás újszülött, Haemato-onkológia, Intenzív, valamint Csecsemő osztályain.

Január 28-től tilos látogatni a Róbert Károly körúti Egészségügyi Szolgáltató Kft. Szülészet-Nőgyógyászati, valamint Újszülött Osztályán.
Január 28-tól tilos a látogatás a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati, Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán, az Intenzív Osztályon, valamint a Kardiológiai őrzőben.

Január 31-án látogatási tilalom lépett érvénybe a kistarcsai Flór Ferenc Kórház Csecsemő-gyermekgyógyászati, Szülészet, Újszülött + Perinatalis részlegében, az Intenzív, Onkológia Osztályokon és az osztályos subintenzív örzőkben.

Február 1-től nem lehet látogatni a Szent László, valamint a Szent István Kórházak Szülészet-nőgyógyászati Osztályán, valamint a Hematológia, Gyermekhematológia, a Hematológia és Őssejttranszplantációs Osztályokon.

Február 1-től a Szent Imre Kórház Intenzív, valamint a Speciális intenzív Terápiás egységben tilos a látogatás. Tilos látogatni a Károlyi Sándor Kórház-Rendelőintézet Intenzív osztályán is.

Február 2-től látogatási tilalom van érvényben a Nyírő Gyula Kórház minden osztályán.
Baranya megyében január 26-tól látogatási tilalom van érvényben Mohácsi Városi Kórház Intenzív, Szülészet-nőgyógyászati, valamint Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Teljeskörű látogatási tilalom van érvényben február 1-től a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában.

Bács-Kiskun megyében február 1-én látogatási tilalom lépett érvénybe a Bajai Szent Rókus Kórházban. A Gyermekosztályon teljes, a Szülészet-nőgyógyászati osztályon részleges a látogatási tilalom.

Csongrád megyében január 18-től látogatási tilalom van a dr. Bugyi István Kórház-Rendelőintézet minden osztályán.

Fejér megyében január 28-tól teljes látogatási tilalom van Móron a Városi Kórház-Rendelőintézetben, Fejér Megyei Szent György Kórházban Székesfehérváron, a Szent Pantaleon Kórházban Dunaújvárosban, Csákváron a Sirály Egészségügyi és Szociális Szolgáltatónál, a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthonában Ráckeresztúron.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében január 28-tól látogatási tilalmat rendeltek el a jászberényi Szent Erzsébet Kórház Csecsemő és Gyermekosztályán, valamint a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon. február 1-től látogatási tilalom lépett életbe a szolnoki Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet valamennyi osztályán, valamint a Mezőtúr Városi Kórház-Rendelőintézet Csecsemő és Gyermekosztályán és a Szülészeti és Újszülött egységben.

Komárom-Esztergom megyében január 28-tól teljes látogatási tilalom van Tatabányán a Szent Borbála Kórházban, a Hospice Szeretetszolgálat intézményében, az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Szolgáltató Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft Ápolási Intézetben, Esztergomban a
Vaszary Kolos Kórházban, a Magyar Kékkereszt Egyesület és Református Iszákosmentő Misszió Alkohológiai Szakintézetében Dömösön, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben Tatán, a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelőben, a komáromi Selye János Kórházban, a kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórházban.

Nógrád megyében január 24-től látogatási tilalom van Balassagyarmaton, a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet Gyermekosztályán, valamint január 31-től a kórház Szülészet-nőgyógyászat, Infektológia, valamint Intenzív terápiás Osztályán. Február 1-től nem szabad látogatni a salgótarjáni Szent László Megyei Kórház valamennyi osztályán.

Somogy megyében február 1-től látogatási tilalom van érvényben a Marcali Városi Önkormányzat Kórház-Rendelőintézet Csecsemő-Gyermekosztályán. Február 3-tól látogatási tilalmat rendeltek el a kaposvári Kaposi Mór Kórház valamennyi fekvőbeteg osztályán.

Tolna megyében február 1-től teljes látogatási tilalom van érvényben a dombóvári Szent Lukács Kórház Szülészeti-nőgyógyászati Osztályán, valamint szűkített látogatási idő van érvényben a kórház további osztályain. február 2-től látogatási tilalmat vezettek be a Tolna megyei Önkormányzat Balassa János Kórházában Szekszárdon a Belgyógyászati Tömbben.

Veszprém megyében február 1-től tilos a látogatás a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház minden osztályán, a Magyar Imre Kórházban Ajkán, a zirci Városi Erzsébet Kórházban, Pápán a Gróf Eszterházy Kórház és Szakrendelő Intézetben, a balafonfüredi Állami Szívkórházban, aTapolcai Kórház Egészségügyi Nonprofit Kftnél, a VMÖ Tüdőgyógyintézetében, Farkasgyepűn és az Alkohol Drogsegély Ambulancia Egyesület Szenvedélybetegek Rehabilitációs Intézetében Noszlopon.