Belharc a balatonfüredi Fideszben

2011.07.27. 20:52

Megromlott a viszony Balatonfüred két fideszes vezetője, Bóka István polgármester és Doncsev András alpolgármester között, írja a balatonfuredma.hu.

A helyi hírportál munkatársa felhívta az alpolgármestert, miután a Facebookon "Doncsev András jelenlegi városa Budapest" lett. A politikus megerősítette, hogy családostul távozik Balatonfüredről, "mert nem akarja őket kitenni annak a támadássorozatnak, mely a következő napokban várható".

Doncsev elmondta: a polgármester múlt hétfőn berendelte egy négyszemközti beszélgetésre, és tájékoztatta arról, hogy hat "nagyon komoly névtelen feljelentés" érkezett ellene, melyek szerint nem lojális hozzá, és kezdeményezni fogja a pozíciója megszüntetését.

Nem érti, miért névtelen feljelentések alapján ítélik meg a munkáját, úgy véli, eredmények sorát tudja felmutatni. "Nem tudok mit kezdeni a hátulról jövő, alattomos támadásokkal. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne követhettem volna el szakmai hibát alpolgármesterként, ha valaki ezzel szembesít, szívesen vitába szállok" – mondta Doncsev.

Arra a kérdésre, hogy felajánlottak-e neki államtitkári pozíciót, kitérő választ adott: "egyelőre nem szeretnék a jövőről beszélni, mindent a maga idejében. Jelenleg még Balatonfüred alpolgármestere vagyok. Én magam is érdeklődve várom a fejleményeket".