Fidelitas: VV Feri akkor nem segített Avason, amikor megtehette volna

2012.01.24. 18:59

A Fidelitas szerint a nyugalom megzavarására is alkalmas a Demokratikus Koalíció legújabb akciója, amelyben Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba három napra Miskolcra, az avasi városrész egy-egy panellakásába költözött.

A Fidelitas alelnöke, Zsiga Marcell miskolci országgyűlési képviselő által alárt közlemény a "VV Feri, avagy az avasi reality skizofrén rendezője" címet viseli. A közleményében Zsiga azt írja, "a realityk történetében nem volt még példa arra, amit a furmányos csapat, név szerint VV Feri, VV Csabi, VV Laci és VV Ági a napokban Miskolcon művelnek".

A Fidelitas szerint a DK-celebek a hétköznapi emberek életének nehézségét használják fel saját politikai céljaik érdekében. "Hiszen 8 éven keresztül korántsem volt nekik ennyire fontos az avasi lakótelepen élők sorsa, mint most, amikor egy-két jó vágókép kedvéért bármire képesek".

A Fidelitas közleménye VV Ferinek és csapatának azt javasolja, hogy "térjenek vissza jakuzzis villájukba és ne alázzák meg azokat az embereket, akiknek akkor, amikor erre valós lehetőségük volt, nem segítettek. Amúgyis, rég kiszavazták már őket".