Hoffmann Rózsa megmondja

2012.02.27. 13:10

Az oktatási államtitkár a felvételi jelentkezésekről beszél, a parlament az egyházügyi törvényről szavaz.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A mai ülést vezető Lezsák Sándor hozta létre a Lakitelek Népfőiskola nevű intézményt. A hétvégén Nemzeti identitás, keresztény identitás címmel volt ott nagy rendezvény, ahol Lezsákon kívül Balog Zoltán felzárkóztatási államtitkár és Réthelyi Miklós erőforrásminiszter is. "A keresztény identitás nemzeti identitás nélkül kozmopolitizmus, a nemzeti identitás kereszténység nélkül meg pogányság" - fogalmazott itt Balog államtitkár.

  • „Van olyan gyerek, akinek egy koki dicséretnek tűnik, és van olyan, aki vérig sértve elrohan az ombudsmanhoz. A tanárral szemben most akkor is el kell járni, ha a gyerek nevet a kokin. Itt van az én gondom, hogy ez egy gumijogszabállyá válik, ami ha akarom, ilyen, ha akarom, olyan" - mondta Michl József tavaly, amikor kivette volna a testi fenyítés tiltását a közoktatási törvényből.

  • Amitől még Pokorni is retteg

    Szerdán Hiller István és Pokorni Zoltán vitatkoztak a felsőoktatás helyzetéről, a rendezvényről készült tudósításunkat a címre kattintva most újra elolvashatja!

  • Így alakult át az önkormányzati rendszer

    Tavaly december 20-án a hajnali órákban szavazta meg a parlament az új önkormányzati törvényt, ami sok feladatot állami hatáskörbe helyezett az önkormányzatoktól. A részleteket a címre kattintva elevenítheti fel!

  • Jávor a Macskafogó című rajzfilmből idézett, ott a gonosz macskákkal együttműködő patkányok féltek attól, hogy ha nem teljesítik küldetésüket, akkor újra revüben kel dolgozniuk, avagy mehetnek vissza a balettba ugrálni.

  • 144 milliárdra büntetne minket Brüsszel

    Múlt szerdán lengette be a példátlan büntetést az Európai Bizottság. Ha nem emlékszik minden részletre, kattintson a címre.

  • A fideszes EP-képviselő ezt írta az ítéletről:

    "Ezt iszonyatosan elbaltázta a Gál György. Ha annak idején ő igazol a szocikhoz és a Hunvaldot küldi az SZDSZbe, akkor most mosolyogva szabadlábon távozhatott volna a nagyértékű gépkocsijaival és a repülőgépével együtt (azért itt álljunk meg egy dramaturgiai pillanatra: hogy a jó büdös kurva életbe van/lehet ennek a Hunvaldnak repülője? a szorgalmasan kuporgatott polgármesteri fizetéséből?), a Hunvald pedig csücsülhetne nyóc és fél évet. Pártot választani is tudni kell, elvtársak!"

  • Másfél év börtönt kapott Hunvald György

    Nem emlékszik egészen pontosan, hogy ki, miért, mennyit kapott a nagy erzsébetvárosi ingatlanpanama első fokú ítéletében pénteken? Akkor Önnek érdemes a címre kattintania!

  • Olvasson Apor Vilmosról!

    A katolikus.hu cikkét olvashatja el Apor Vilmos életéről, ha a címre kattint. Aki türelmetlen, annak idézzük a végét: "Hosszú várakozás után Apor Vilmos vértanú püspököt II. János Pál pápa 1997. november 9-én a boldogok sorába iktatta."

  • Nem törvényes, nem fair

    Ezt Orbán Viktor mondta Németországban az Európai Bizottság büntetési javaslatáról. A címre kattintva részletesen is megismerheti a miniszterelnök ezzel kapcsolatos véleményét, ami hasonlít Lázár János most megfogalmazott véleményére.

  • Raoul Wallenberg

    Hogyan lett a dúsgazdag svéd család sarja magyarországi zsidók ezreinek megmentője, majd a szovjet terror áldozata? A címre kattintva elolvashatja.

  • Csalódott, hogy elmaradt Lamperth Mónika interpellációja? Az elkeseredetteket honlapja legfrissebb bejegyzésével vígasztaljuk!

    "Magyarországon baloldali párt egyáltalán nincs, mert amelyik annak nevezi magát, az egy neoliberális érdekcsoport" – tudtuk meg Balog Zoltántól Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felzárkózásért felelős államtitkárától szombaton, Lakitelken a „Nemzeti identitás, keresztény identitás” című előadásából. És, hogy mit tudhatunk meg ebből a mondatból? Csupán annyit, hogy az államtitkár imádja a divatszavakat használni olyankor, amikor saját kormányának alkalmatlanságáról kell(ene) elterelni a figyelmet.

  • Az IMF Magyarországról

    Apáti képviselő érezhetően nem kedveli az IMF-t. De mit gondol az IMF Magyarországról? A címre kattintva elolvashatja a szervezet összes közleményét hazánkról, időrendben, angol nyelven.

  • Baloldali kocsmáros és ingtépésig fajulás

    Az atv.hu „Kilyukasztanám a fejét” Fideszes győzelem, kocsmai verekedés című, 2009 júliusi cikke jó példa arra, hogy milyen is az a baloldali kocsma, amiről Cséfalvay állímtitkár is beszélt.

Vissza az összes bejegyzéshez