új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A dolog úgy áll, hogy a megoldás mikéntjét illetően komoly vita folyik a frakcióban, ezt kell megvárni - válaszolja Orbán. Addig is a saját iratait mindenki megnézheti.

    Amíg nincs általános rendezés, addig mindenki személyesen járjon annak végére, amit fontosnak érez, tanácsolja.

    36
  • Mirkóczki szerint semmit sem ér az, hogy valaki megtudhatja, hogy ki jelentett róla, de nem teheti nyilvánossá. Még Romániában is kitiltották az egykori ügynököket az állami hivatalokból. Mirkóczki szerint gyanús, hogy a Fidesz és holdudvara tele van volt besúgókkal.

    Orbán Viktor a lehető leghatározottabban visszautasítja a gyanút. A romániai törvényt pedig megvizsgálják, tanulmányozzák, bár kétséges, hogy teljesen átvehető. Amint lesz jó törvénytervezete a frakciónak, azt a parlament elé viszik.

  • Lesz-e önálló kórházi képviselete az Észak-budai agglomeráció vonzáskörzetének? - kérdezi Bús Balázs KDNP-s képviselő, óbudai polgármester. "Elősegíteni a környéken és a helyben lakók egészségének gyógyulását" - hangzott el többek között.

    Szócska Miklós államtitkár szerint lesz kórházi képviselete a vonzáskörzetnek, reméli hogy minél hamarabb, megnyugtató és fenntartható megoldás lesz. Ezt Bús nagy örömmel hallotta.

  • Kicsoda Varga Jenő: miért bízta a fejlesztési minisztérium zárt ajtók mögött a nemzeti légitársaság felszámolását egy mutyigyanús magántársaságra? - kérdezi Scheiring Gábor, LMP. Szerinte a Malév felszámolása is gyanús. A Malév vagyonfelügyelője Varga Jenő lett, aki közben a Malév elleni felszámolást indító vállalkozáshoz is komoly szálak fűznek, hivatkozik az atlatszo.hu nyomozására. Milyen érdekeket hozott be Varga a minisztériumhoz?

  • Fónagy János államtitkár válaszában felolvassa, hogy milyen törvények vonatkoznak a felszámolásra. Jelzi, hogy Vargának nem a magáncége intézi a felszámolást.

  • Scheiring továbbra sem érti, hogy mi indokolja, hogy Varga Jenő intézi a felszámolást. Súlyos mutyit gyanút sejt az LMP-s képviselő a háttérben.

    Fónagy viszont úgy érzi, hogy konkrét kérdésre konkrét választ adott.

  • Befejeződtek az azonnali kérdések, most befejezzük tudósításunkat.