2 744 000 forintos telefonszámlát kapott

2012.03.11. 10:06 Módosítva: 2012.03.11. 10:10

A hódmezővásárhelyi Gyulafalvi Károly 2 millió 744 ezer forintról szóló telefonszámlát kapott. Tévedés történt, a szolgáltató elismerte a hibáját, írja a delmagyar.hu.

"Megműtötték a szemével, és épp hazaengedték a férjemet aznap, amikor megérkezett a vezetékes telefonunk februári számlája. Ő hozta fel a postát, és adta ide nekem, hogy bontsam fel. Amikor feltéptem a borítékot, és megláttam a csekken a majd' hárommilliós összeget, azt hittem, rosszul olvasom a számokat. (...) Negyedóráig se megszólalni, se megmozdulni nem tudtam, megszédültem, kiszáradt a torkom, hiszen életemben nem láttam még egyben ennyi pénzt. Ez többévi pedagógusi fizetésemet jelentette, illetve a panellakásunk árának felét teszi ki" – mondta a lapnak a férfi hetvenéves, nyugalmazott pedagógus felesége.

Hozzátette: amikor a férje meglátta a számlát, bár nyugodt ember, kitért a hitéből, és dühösen kiabált. "Nagyon féltettem, hogy megpattan a szemében a heg, ugyanis aznap ültettek bele egy új szemlencsét" – mondta Gyulafalvi Károlyné.

Paul Gagnier, az ACN Communications Hungary Kft. ügyvezetője elmondta, néhány ügyfelüknek helytelen összeget tüntettek fel. Ennek oka nyomtatási hiba volt, amit csak azután fedeztek fel, hogy a csekkeket kipostázták.