Ez a poszt a következő Percről percre része:

Gyurcsány ráhajt a bányászokra

Nyugdíjas bányászok hátán mászna vissza a hatalomba Gyurcsány Ferenc. Az ismert politikus mindig is Paganinije volt a nép nyelvén beszélésnek, ezen az ígéretes csütörtökön pedig két másik tőről metszett népszónok, Bauer "Zacskóstej" Tamás és Vitányi "Suzuki" Iván társaságában állítja a Demokratikus Koalíció oldalára Pécs lakosságát. Mi pedig minden ott lihegünk a kampányoló reformerek nyakában.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • ott voltak a pécsi Gyurcsány-fesztiválon, csak az elején elaludtak egy játszótéri padon? Riporterünk mindjárt ellenőrzi, mert mintha látott volna két gyanús, nejlonzacskókkal körberakott fickót.

  • "Az Adriatica űrállomás személyzetével kapcsolatot létesítenek a pipipek, akik egy méter magas, manószerű teremtmények, nagy lapátfülekkel és hosszú ormánnyal." Ez Bencsik András álnéven írt sci-fi-jéből van, már értünk egy csomó mindent, például a nagy haverolást Bayer Zsolttal! Minket rabolt volna el egy pipin, mi sem lennénk megbocsátóak a lapátfűlűekkel. Na, nézzük meg, hogyan szintetizálja a nap eseményeit a helyszínről Joób kolléga, aztán menjünk haza.

    A tényfeltárásért köszönet markóferkónak.

  • Bilibala írja, a hír hallatán jobban megkönnyebültünk, mint az egyszeri otthonszülő a placentaszusi-bárban:

    A Vitányi-Bauer páros Szigetváron turnézott. Szóval nem vesztek el Pécsett, csak körbenéztek a Megyében, minden bizonnyal  Frodót és a Hatalom Gyűrűjét keresték a Sötét Úrnak, aki Szigetvárra nem jött velük. ;)

  • Zárásképp a nap élményeinek szintetizálására kértem Joób riportert, aki úgy érezte magát, mintha a kampány kellős közepén ment volna le Pécsre és pár hét múlva jönnének a választások. "Látszik, hogy nem beszédekre alapoz, ellenben szeret olyan helyekre menni, ahol megsímogatják" - foglalta össze Joób olyan tömören, hogy elállt a szavat és berekeszettem a közvetítést.

    Ne foglalkozzanak ennyit politkával, elég egy félnapos eső, és a határban tombolni a fog a kucsmagomba!