Lelőtte felesége barátját, majd öngyilkos lett egy rendőr

2012.06.04. 13:59 Módosítva: 2012.06.04. 18:51

Lelőtte felesége barátját, majd magával is végzett egy rendőr a balatonfüredi Bartók Béla utcában hétfőn, értesült a Napló Online. A Veszprém megyei rendőr-főkapitányság 12.20-kor kapott bejelentést az esetről, közölte Kómár Viktória, a megyei kapitányság sajtóreferense.

Az önvédelmi fegyverével gyilkosságot és öngyilkosságot elkövető férfi a Balatonfüredi Rendőrkapitányság hivatalos állományába tartozott, erősítette meg az Index kérdésére Gulyás Ildikó, a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője. A Blikk úgy tudja, a férfi magas beosztású nyomozó volt.


A gyilkosság és öngyilkosság színhelye nagyobb térképen való megjelenítése

Mindkét férfi a helyszínen meghalt. A szomszédok öt-hat lövést és sikoltozást hallottak. A rendőr felesége sokkos állapotba került, a helyszínen kellett ellátni egy mentőautóban. A rendőrök lezárták a környéket.

A gyilkosság hátterében szerelmi ügy állhat. Az áldozat két kollégája név nélkül úgy nyilatkozott az MTI-nek: a rendőr a feleségét, a balatonfüredi szívkórház orvosát a kórház egyik főorvosával találta a Bartók utcai családi házukban. Felindultságában végzett a főorvossal, majd önmagával is. Az MTI megkeresésére a kórház hivatalosan nem nyilatkozott az ügyben.

A TV2 információ szerint a rendőr felesége és az orvos azért voltak a házban, hogy megmondják a férjnek, szeretik egymást és a nő válni akar. Az orvos éppen kilépett a házból, amikor a férj hátulról tarkón lőtte, majd magával is végzett.

A házaspárnak egy kisgyermeke is van. Ő rokonoknál van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport