Saját kertjében gázolták halálra

2012.06.27. 14:40 Módosítva: 2012.06.27. 16:05

Halálos baleset történt a Fejér megyei Bodajkon, ahol egy személygépkocsi, lesodródva az útról és áthajtva a járdán, egy családi ház kertjébe rohant, és ott elütött egy nőt és egy kislányt; az asszony a helyszínen életét vesztette.

Az eset a Petőfi Sándor utcában történt. Az útról lesodródó járművet végül a szomszédos ház fala állította meg. Az elgázolt 62 éves asszony a helyszínen meghalt, a 11 éves kislány a lábszárán sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. Az autót vezető 65 éves nő az eddigi adatok szerint nem sérült meg.

A baleset következtében egy gázcsonk is megrongálódott, ezért a móri önkormányzati és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is megjelent a helyszínen, a mobil labor munkatársai a gázkoncentrációt mérték. Időközben a szolgáltató szakemberei megszüntették a gázszivárgást, és a gázcsonkot helyreállították.

Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a sofőr azt mondta, hogy elaludt a volánnál. Alkoholt a járművezető nem fogyasztott

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport