Bújócskázás közben találták meg Bándy Kata holttestét

2012.07.18. 08:19 Módosítva: 2012.07.18. 16:53
Egy kilencéves fiú és unokatestvére fedezte fel az akkor még eltűntként kezelt rendőrségi pszichológus holttestét Pécsen. A Blikk szerint az időközben elfogott gyanúsított figyelhette a helyszínt, mert később meg is fenyegette a fiút.

A rendőrség egy hete, szerdán jelentette be, hogy megtalálták Bándy Kata holttestét, és bizonyossá vált, hogy a lány gyilkosság áldozata lett.

A Blikk információi szerint a pszichológus lány holttestére egy kilencéves fiú bukkant a Kiss Ernő-Délibáb utcához közel eső szemetes árokban.

A lapnak K. Ágnes, a fiú édesanyja mesélte el a történteket. Elmondása szerint a fiú K. Ágnes testvérének gyerekével bújócskázott a pécsi belváros közelében található bokros területen.

A lapnak nyilatkozó nő azt is állította, hogy az azóta már elfogott gyanúsított, P. László minden valószínűség szerint akkor, szerdán is figyelhette a környéket, mert a nap folyamán még meg is fenyegette a gyereket.

A Blikk állítása szerint a férfi egy fekete autóval vette üldözőbe a fiút, aki a kocsi típusára nem emlékszik, de a férfiről pontos személyleírást tudott adni a rendőröknek. A fiú édesanyja szerint a kocsis üldözés után P. László azt mondta, „Kiirtom a családodat, ha egy szót is szólni mersz".

A holttest felfedezése után a rendőrök már forró nyomon lehettek, és valószínűleg már múlt hét csütörtökön a látókörükbe került a gyilkossággal gyanúsított férfi, állítja a lap.

Jövő héten temetik el

Jövő hétfőn, Szekszárdon temetik el Bándy Katát – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a rendőrség honlapján. A közlemény szerint Pintér Sándor belügyminiszter a Közszolgálat Halottjának nyilvánította Bándy Katát.

A temetés Szekszárdon, az Alsóvárosi temetőben lesz. Kiemelték, a család kifejezett kérése, hogy a média képviselői mellőzzék részvételüket a szertartáson, szíveskedjenek tiszteletben tartani a hozzátartozók kegyeleti jogait.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport