Pál
-9 °C
0 °C

Simicskó az új sportért felelős államtitkár

2012.10.01. 06:38

Hétfőtől Simicskó István tölti be a sportért felelős államtitkári posztot – írta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint a helyettese Kiss Norbert lesz, aki korábban Schmitt Pál volt államfő kabinetfőnöke volt.

A Magyar Nemzet információi szerint október 1-jétől Simicskó István, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára váltja Czene Attila sportért felelős államtitkárt az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi). Az erről szóló előterjesztést a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) a múlt hét második felében juttatta el Áder János köztársasági elnök hivatalába.

Az Index szeptember 12-én írta meg, hogy akár napokon belül meneszthetik Czene Attilát, a sportért felelős államtitkárt.

Egy kormánytag a Magyar Nemzet munkatársának elmondta, hogy a kinevezési okmány szerint Simicskó helyettese Kiss Norbert lesz, aki korábban Schmitt Pál volt államfő kabinetfőnökeként tevékenykedett a Sándor-palotában.

A lap kormányzati forrásra hivatkozva azt írja, hogy Áder János várhatóan hétfőn írja alá a kinevezésekről szóló dokumentumot.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!