no

Telefonon toboroz hallgatóságot Bajnai

2013.01.29. 20:48
Bajnai Gordonék egyesülete telefonon keresi azokat a budapestieket, akik kíváncsiak, és elmennének a politikus februári évadnyitó fellépésére a Millenárisra.

Bajnai Gordon az Együtt 2014 mozgalom nevében február 9-én, a Millenárison tart évértékelő beszédet – ezt a volt miniszterelnök egy debreceni lakossági fórum előtt jelentette be még két hete.

Az új ellenzéki szerveződés - saját tagok híján – most telefonon gyűjti a Bajnai Gordon politikájára fogékony közönséget az eseményre.

Az Index kérdésére Szigetvári Viktor, a Haza és Haladás Egyesület alelnöke elmondta, hogy az egyesület szervezte az akciót, amelyben Budapest körzetében élőket hívnak. Szigetvári kijelentette: az adatvédelmi szabályokat betartva, nyilvános telefonkönyvi adatokat felhasználva keresik meg az előfizetőket, akiktől megkérdezik, hogy részt vennének-e Bajnai évadnyitó beszédén.

A rendezvényre legfeljebb 1500-2000-en ülhetnek majd be, a helyek egy részére a szervezet Facebook oldalán is be lehetett jelentkezni.

Szigetvári szerint a szervezet nem titkolt szándéka, hogy később hasonló eszközökkel adatbázis-építésbe is kezdjenek, és ezzel a módszerrel építsenek ki kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik segítenének Bajnainak a 2014-es kampányban.