Teljes útzár az M3-ason Kápolnánál

2013.02.26. 16:59 Módosítva: 2013.02.26. 18:16

Teljes útzárat rendeltek el kedd délután az M3-as autópályán, Kápolna közelében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, miután egy kamion átszakította a szalagkorlátot – közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

A járműből folyt az üzemanyag, ezért a tűzoltók, illetve a katasztrófavédelem műveleti szolgálata megkezdte a műszaki mentést. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A baleset a sztráda 103. kilométerszelvényében történt. Az útzár ideje alatt a rendőrök leterelik a Nyíregyháza felé haladó forgalmat az autópálya érintett szakaszáról. A főváros felé vezető oldalon egy sávon haladhatnak a járművek.

Szintén útzár van az M15-ösön, ahol halálos kamionbaleset történt. Egy lengyel kamion sofőrje halt meg abban a balesetben, amely az M1-es autópályát a szlovák határral összekötő M15-ös úton történt kedd délután. Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint útjavítás miatt váltakozó irányban haladt ezen a szakaszon a forgalom.

A továbbjutásra váró kocsisorban álló cseh nyerges vontatóba rohant hátulról a lengyel kamion, vezetője életét vesztette, a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat az útszakaszról elterelték.

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint a másik kamion vezetője nem sérült meg az ütközésben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport