Tonhal is került a szempillaspirál mellé

2013.03.03. 09:32

Kozmetikai cikkeket és konzervet akart lopni egy szegedi áruházból az a 21 éves helyi lakos, akit március elsején fogtak el az egyenruhások - közölte a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság. Rendőrkézre került egy 27 éves férfi is, aki az egyik gimnázium öltözőjéből tulajdonított el értéktárgyakat.

O. Árpád a délutáni órákban a hipermarket kozmetikai osztályán pakolta tele a zsebeit különböző márkájú szempillaspirálokkal, arckrémmel és alapozóval. Az üzletből kifelé menet megakadt a szeme a tonhal konzerveken, amikből két darabot szintén magához vett. A boltból fizetés nélkül szeretett volna távozni, a biztonságiak azonban feltartóztatták. A kiérkező a járőrök előállították az elkövetőt.

Rendőrkézre került egy 27 éves szegedi lakos is, aki az elmúlt napokban meglátogatta a csongrádi megyeszékhely egyik középiskoláját - tájékoztatott a rendőrség. A férfit nem az oktatás színvonala érdekelte, sokkal inkább a gimnázium ruhatárban hagyott elektronikai cikkek, dohánytermékek és készpénz keltették fel a figyelmét. Az egyenruhásoknak a nyomozás során a látókörébe került V. Lajos, akit elfogtak és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra.

Mindkettőjük ellen – őrizetbe vételük mellett - üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.