Halálos lakástűz, halálos gázolás

2013.03.22. 14:49 Módosítva: 2013.03.22. 14:52

A helyszínen meghalt egy 63 éves férfi, akit egy Baja irányába közlekedő kamion elütött az 55-ös úton pénteken – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gál Kristóf tájékoztatása szerint a kamion eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a bajai férfit. A baleseti helyszínelés alatt a rendőrség Bácsbokod felé tereli a forgalmat.

Halált okozott egy lakástűz is. A Zala megyei Letenyén egy lakóház konyhája gyulladt ki, a tűzben egy ember életét vesztette. Bangó Szilárd, a zalai katasztrófavédelem helyettes szóvivője azt mondta, valószínűleg a ház idős férfi lakója lelte halálát a tűzben, amelyet feltehetőleg dohányzás okozott.

Egy régi építésű, mintegy ötven négyzetméter alapterületű családi ház konyhájában lévő ágy gyulladt ki, a füstöt rendőrök vették észre, és ők találtak rá az elszenesedett holttestre. A kis kiterjedésű tüzet a helyi önkéntes tűzoltók még a nagykanizsai hivatásos állomány gyors kiérkezése előtt eloltották

A tűz keletkezési okának megállapítására tűzvizsgálati eljárás indult, de az egyedülálló idős férfi halálának körülményeit a rendőrség is vizsgálja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport