Kirúgták a meztelen nőket hajtó angolokat

2013.04.23. 10:31
Egy félmeztelen nő buktatott le egy csoport házirendszegő bulituristát az egyik budai sportközpontban. A britek számára focira bérelték ki a MOM egyik fedett pályáját, de a külföldi társaság labda helyett nőket hajkurászott.

Azonnal elküldtek egy brit legénybúcsús csoportot a MOM Sportközpontból, amikor kiderült, hogy az előre bejelentettől eltérő programon vettek részt az intézmény egyik fedett futballpályáján.

Váczi János, a XII. kerület alpolgármestere blogjában számolt be arról, hogy az utazási irodaként bejelentkező cég angol vendégei számára bérelte ki a műfüves focipályát. Váczi szerint azonban a vendégek nem a labdát, hanem a pályán megjelenő meztelen nőket kezdték el kergetni.

A MOM Sportközpont megerősítette az incidens megtörténtét. Elmondásuk szerint a Stag's Emporium nevű cég sportrendezvény céljából bérelte ki a pályát. Az egyeztetésnél elmondták, hogy angol vendégeik lesznek, akik a focizásból mennek majd egy legénybúcsúra. A sportközpont munkatársa jelezte, hogy csak olyan rendezvényt és viselkedést tolerálnak, amely a házirendet nem sérti, ezért a félreértések elkerülése végett el is küldték a házirendet.

Szombat délután azonban a sportközpont munkatársai arra lettek figyelmesek, hogy egy félmeztelen nő jön ki a focipálya melletti parkolóba, mint később kiderült azért, mert melege volt. Ezt követően a házirendet megsértő társaságot rövid úton kitették a létesítményből.

Ez egy igazi budai, családi sportlétesítmény, ezért is érthetetlen, hogy ilyen felelőtlenül viselkedik egy rendezvényszervező – mondta Buranits Ildikó az üzemeltetést végző Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. igazgatója. Szombaton rengetegen vannak a szomszédos uszodában, sokan családdal, gyerekekkel látogatják az intézményt. Buranits Ildikó elmondta, hogy hétfőn rendőrségi feljelentést is tettek az ügyben.

Kerestük a legénybúcsút szervező Stag Emporium nevű céget is, de nem kívántak nyilatkozni.