Kiskutyán segít Rogán Antal luxushátizsákja

2013.04.26. 17:48 Módosítva: 2013.04.26. 18:17
Rogánt annyira támadták luxuscikkei miatt, hogy a hátizsákot végül felrakta a Vaterára. A jótékony célú aukció egyik aktív résztvevője a Zóna Taxiról és a Citadella oldalában folytatott szabálytalan építkezéséről ismert vállalkozó.

Veres István esélyes arra, hogy Rogán Antal luxushátizsákjának tulajdonosává váljon. A politikus azok után tette fel a Vaterára a darabot, hogy a neten a rezsicsökkentéses kampány ürügyén mém lett az újonnan nagyjából 400 ezer forintba kerülő Luis Vuitton-zsákban pakolászó Rogán.

A politikus a pénzt egy gyermekét egyedül nevelő V. kerületi édesanyának kívánja adni, aki sok százezres tartozást halmozott fel, és kilakoltatás fenyegeti.

A Vaterán az édesanya megsegítésére a Citadella teraszépítéses botránya, és a ferihegyi Zóna Taxikat 2006-2010 közt üzemeltető Veres István az egyik nagy esélyes, nem sokkal 200 ezer forint alatt még az ő ajánlata vezetett, de most 205 ezer forinton épp nem.

„Segíteni szeretnénk, ezért licitálunk a táskára” – mondta az Indexnek Veres, hangsúlyozva, hogy nem magánemberként, hanem internetes rádióján keresztül licitál. Mint elmondta, egyszerűen segíteni akar a hölgyön ezzel a vásárlással, és kizártnak tartja, hogy hordaná. „Nem érzem, hogy női Louis Vuitton-táskával kellene nekem járnom.”

A vállalkozó hangsúlyozta, hogy a segítség a lételeme, így a napokban a rádióján keresztül egy „nagyon aranyos kis francia bulldogot” mentettek meg.

Veres István elképzelhetőnek tartja, hogy a táskát további aukcióra bocsátja, és a pénzből további kiskutyákat ment meg.

A bankautomata-biznisszel induló, a Kádár-villával ügyeskedő, a Citadellán illegális teraszt üzemeltető, végül a Zóna taxi miatt elítélt vállalkozóról itt olvashat rövid, kiskutyákat nem említő portrét.

Mivel a Vaterán folyik a küzdelem a sok izgalmat megélt zsákért, előfordulhat, hogy cikkünk olvasásakor éppen nem Veres István neve jelenik meg nyertesként.