Fiatalok toborzásába kezd a Jobbik

2013.05.05. 13:24

"A Jobbik Ifjúsági Tagozatnak (IT) közelmúltban megválasztott elnöksége arról döntött, hogy a szervezet nagyszabású országos toborzókampányba kezd. A 2013-ra meghirdetett Ébredő Ifjúság Évében többek között az is célunk, hogy minél több magyar fiatallal megismertessük az ő érdekükben tevékenykedő szervezetünket" - áll Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik IT elnökének vasárnapi közleményében.

Farkas szerint a céljuk az, hogy a lehető legtöbb településen legyen az IT-nek helyi szervezete, és minél többen csatlakozzanak a már meglévő szervezetekhez is. A közlemény szerint a kampány előfutára volt a nemrég bemutatott reklámfilmjük, a következő hónapokban pedig tagjaik és szimpatizánsaik az utcákra mennek, hogy szórólapozva és személyes beszélgetések útján mutassák be a Jobbik IT-t. "Fokozottan leszünk jelen a Facebookon hirdetéseinkkel, az interneten kampányfilmjeinkkel" - ígérik.

Az IT honlapján közzétett jelentkezési felhívás szerint 14 és 30 év közötti fiatalokat várnak. "A jelenlegi rendszernek szüksége van ránk, határozott identitástudattal rendelkező, testében-lelkében egészséges fiatalokra" - fogalmaz a felhívás. "Mindenkinek az eszébe fogjuk vésni, hogy a magyar ifjúság felébredt!" - írják nagy piros betűkkel. A jelentkezésnél ki lehet választani, milyen típusú segítségre vállalkozik a jelentkező: ez lehet például anyagi támogatás, szórólapozás, cikkírás, grafikai vagy informatikai munka, de akár szakértősködés is.