Tuti üzlet: cigit és szívkatétert is árul majd

2013.05.14. 06:18 Módosítva: 2013.05.14. 10:07
Pécsett egy radiológus professzor lánya öt trafikjogot is elnyert. Egyszerre fog dohányt árulni és egy olyan nemzetközi cég területi képviselőjeként dolgozni, mely a dohányosoknál kialakuló betegségeknél használt szív- és érkatétereket is forgalmaz.

A szekszárdi hangfelvétel vagy a Continental dohánycéghez kötődő ismerősök koncesszióiról készülő térkép után nehéz már meglepő újdonságot mondani a trafikügyben. A koncessziós jogot elnyertek listája azonban továbbra is kimeríthetetlen aranybányának bizonyul.

Pécsett öt trafikjogot nyert Battyáni Dóra. Ebben még semmi különös nincs. Abban sincs, hogy Battyáni Dóra apja a Pécsi Tudományegyetem radiológus professzora, Battyáni István. Az viszont már sokkal érdekesebb, hogy Batthyáni Dóra a jövőben több lábon állhat majd – két olyan üzletet vihet, amelyek egészen jól kiegészítik egymást.

Battyáni Dóra ugyanis a Cook Medical Hungary Kft. területi képviselője. A nemzetközi cég képviselőjeként így többek között olyan szív- és érkatétereket, stenteket forgalmaz kórházaknak, melyeket például a dohányosoknál kialakuló érszűkületnél, trombózisnál, agyvérzésnél vagy infarktusnál használnak.

Amikor a Cook Medical területi képviselőket támogató központját hívtuk, azonnal megadták Battyáni Dóra elérhetőségét. Mikor Battyáni Dórát elértük, egyértelmű igennel válaszolt arra a kérdésünkre, hogy ő nyert-e el öt trafikot Pécsett. Ezután még azt szerettük volna megkérdezni tőle, hogyan egyeztethető össze ez a két tevékenység, de erről többet nem akart mondani.