Szamarak téptek szét egy vasi férfit

2013.05.15. 09:40

Nyomozást indított a Vas megyei rendőrség bűnügyi osztálya egy hatvanöt éves körmendi férfi halálának ügyében – írta honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. A férfi holttestét Magyarszecsőd térségében, testén külsérelmi nyomokkal holtan találtak.

Először közigazgatási eljárás indult az ügyben adatgyűjtéssel és helyszíni szemlével. A rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát feltehetően a közelben lévő szamarak támadása okozta. Az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Az ügyben ugyanakkor „felmerült a halált okozó foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja” – írja a rendőrség. Ezért indult el a nyomozás.

Ez a hír rövid időn belül a második jele annak, hogy Vas megyében elszabadult az állatbűnözés. Egy vadászati hírportálon kedden jelent meg tájékoztatás arról, hogy vadászat indul az egyik szombathelyi temetőben, amit emiatt a következő hetekben többször lezárnak éjszakára. A temetőbe ugyanis éjjelente őzek jelennek meg, amelyek tönkretesznek sírokat és lezabálják az azokra kitett virágokat, főleg a fehér szegfűt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport