Elütött egy idős kerékpárost a jobbikos Ferenczi Gábor

2013.05.21. 10:46 Módosítva: 2013.05.21. 10:54

Elsodort egy idős asszonyt Ferenczi Gábor, a Jobbik parlamenti képviselője kedd reggel Ajkán, a kilencvenhárom éves nő meghalt. Ezt a párt sajtóosztálya közölte.

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a szabályosan közlekedő politikust a szembesütő erős napfény akadályozta a megfelelő kilátásban, így nem vette észre az autója elé kerékpárját kitoló asszonyt, s a balesetet nem tudta elkerülni” – olvasható a közleményben.

Ferenczi megfújta a szondát, az eredmény negatív lett. A képviselőt megrázták a történtek, és áll a vizsgálatok elé. Amint arra jogi lehetősége lesz, azonnal lemond mentelmi jogáról.

A rendőrség szűkszavú tájékoztatása szerint a baleset kevéssel hét óra után történt. A körülményeket még tisztázzák, addig nem közölnek részleteket.

A Jobbik honlapján lévő életrajz szerint Ferenczi Gábor 1977-ben született Ajkán, jelenleg is itt él. Néhány társával 2008 májusában alakította meg a Jobbik helyi szervezetét, amelynek elnökévé választották. 2009 óta a párt országos választmányának egyik alelnöke.

2010 óta parlamenti képviselő, a Veszprém megyei területi listáról jutott be. Az oktatási, tudományos és kutatási bizottság tagja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport